شوک عصرگاهی به بیرانوند؛ او قطعا سرباز است و راهی برای فرار ندارد

وضعیت خدمت سربازی علیرضا بیرانوند وارد مرحله تازه ای شده است

احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، عصر امروز در جمع خبرنگاران اعلام کرد: «علیرضا بیرانوند قطعا سرباز است و از اول مهر باید به خدمت برود.» او در واکنش به این موضوع که شاید انتظار می رفت بیرانوند از اعزام معاف شود، با لحنی کنایه آمیز پرسید: «مگر قرار بود بیرانوند به سربازی نرود؟»

رادان با اشاره به پایان مهلت قانونی این بازیکن در اول مهر، تاکید کرد که دروازه بان تراکتور باید برای ادامه فعالیت فوتبالی خود یکی از دو تیم فجرسپاسی یا ملوان

فرصت های معافیت به پایان رسیده است

بیرانوند که سال ها دروازه بان اصلی تیم ملی ایران بوده و چند فصل گذشته را در تراکتور سپری کرده، تاکنون به دلایل مختلف اعزام خود را به تعویق انداخته است. آخرین تلاش او به سال گذشته باز می گشت؛ زمانی که قصد داشت با ورود به مقطع دکتری، بار دیگر از معافیت تحصیلی استفاده کند.

با این حال، برخلاف ادعای قبلی او درباره پذیرفته شدن در مقطع دکتری، مشخص شد چنین اتفاقی رخ نداده است. همچنین بیرانوند در زمان مقرر از پایان نامه دوره کارشناسی ارشد خود دفاع نکرده بود.

با توجه به استفاده کامل از معافیت های تحصیلی و فرصت یک ساله پس از پایان تحصیل، دیگر امکان قانونی تازه ای برای به تعویق انداختن خدمت باقی نمانده است. او از سال گذشته برای تعیین تکلیف وضعیت نظام وظیفه خود فرصت داشته و باید در پایان شهریور یا ابتدای مهر راهی خدمت شود.

در روزهای گذشته این احتمال مطرح شده بود که بیرانوند در آغاز فصل به یکی از تیم های ملوان یا فجرسپاسی منتقل شود، اما مدیران تراکتور با جدایی او مخالفت کردند و وعده دادند مشکل مربوط به خدمت سربازی اش را برطرف می کنند.

احتمال حضور بیرانوند در لیگ یک

با وجود این گمانه زنی ها، تراکتور نتوانسته اعزام بیرانوند را به تعویق بیندازد و اکنون گزینه های پیش روی این دروازه بان محدود شده است. مانع اصلی، مسائل حقوقی مربوط به حضور او در تیم های لیگ برتری است.

از آنجا که پنجره نقل و انتقالات بسته شده، حتی در صورت تصمیم بیرانوند برای پیوستن به ملوان یا فجرسپاسی، امکان ثبت قرارداد و حضور او در لیگ برتر در این مقطع وجود ندارد. کارشناسان حقوق ورزشی نیز پیش از این در چند نوبت تاکید کرده بودند که در صورت انتقال او به یک تیم نظامی از اول مهر، مقصد احتمالی اش باید یکی از تیم های لیگ یک ایران

بیرانوند در آغاز مهرماه در اردوی تیم ملی حضور خواهد داشت و تیم ایران را در دو دیدار تدارکاتی همراهی می کند. با این حال، پس از پایان اردو و بازگشت به ایران، بر اساس اظهارات احمدرضا رادان، دیگر اجازه حضور در ترکیب تراکتور را نخواهد داشت.

این اعلام رسمی، علاوه بر ایجاد شوک تازه برای بیرانوند

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1248788
  • 11 گل آکروباتیک تماشایی قرن/ از رونالدو و زلاتان تا جهانبخش