اخراج صالح حردانی از تمرینات استقلال به دستور بختیاری زاده!
سهراب بختیاریزاده سرمربی استقلال، به دلیل اعتراض صالح حردانی به تصمیم کادر فنی در لحظات پایانی دربی ۱۰۷، این بازیکن را تا اطلاع ثانوی از حضور در تمرینات منع کرد.
در دقایق پایانی دربی شماره ۱۰۷، تیم استقلال فرصت به دست آوردن گل از طریق یک ضربه ایستگاهی پشت محوطه جریمه پرسپولیس را داشت که موفقیت آمیز نبود. ضربه زننده این موقعیت نتوانست عملکرد مطلوبی نشان دهد و توپ وارد دروازه نشد.
صالح حردانی، کاپیتان تیم استقلال، با انگیزه زیاد قصد ضربه زدن به این توپ را داشت اما با مخالفت سهراب بختیاری زاده و سایر اعضای کادر فنی روبه رو شد. این تصمیم منجر به اعتراض صالح حردانی نسبت به عدم واگذاری ضربه به او شد.
هرچند این مدافع ملی پوش تلاش کرد در میکسدزون و در مقابل خبرنگاران ماجرا را خاتمه دهد و از چالش پیش آمده عبور کند، اما به نظر می رسد سرمربی تیم استقلال، سهراب بختیاری زاده، نتوانسته با این رویداد کنار بیاید.
تصمیم سرمربی استقلال درباره حضور صالح حردانی در تمرینات
بر اساس گزارش های منتشر شده، سهراب بختیاری زاده پس از پایان دربی تصمیم گرفته است که جلوی شرکت صالح حردانی در تمرینات تیم را بگیرد. او اعلام کرده که صالح حردانی، کاپیتان تیم، به دلیل بحث و اعتراض تا اطلاع بعدی اجازه حضور در تمرینات استقلال را نخواهد داشت.
حواشی پس از دربی ادامه دارد
گفته می شود تصمیم بختیاری زاده به دنبال اتفاقات دربی و اعتراض مستقیم حردانی به کادر فنی اتخاذ شده است. این موضوع همچنان در جریان است و نگاه ها به تصمیمات آینده تیم استقلال دوخته شده، به ویژه در مورد بازگشت احتمالی کاپیتان تیم.
بیشتر بخوانید: واکنش نصیرزاده به شکایت پرسپولیس از استقلال: دنبال نخود سیاه هستند!
-
جزئیات حمله اخیر ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه + فیلم
ارسال نظر