آیا کلوپ موفق به جذب استعداد مراکشی میشود؟
یورگن کلوپ، سرمربی تیم ملی آلمان، تلاش می کند تا یونس بن طالب، ستاره جوان مراکشی اینتراخت فرانکفورت را برای انتخاب تیم ملی آلمان به جای مراکش متقاعد کند.
یورگن کلوپ و تلاش برای جذب یونس بن طالب به تیم ملی آلمان
یورگن کلوپ، مربی تیم ملی فوتبال آلمان، اقداماتی را آغاز کرده تا یونس بن طالب، بازیکن مراکشی باشگاه اینتراخت فرانکفورت، را برای پیوستن به تیم ملی آلمان به جای تیم ملی مراکش ترغیب کند.
طبق اطلاعات موجود، کلوپ به باشگاه اینتراخت فرانکفورت سر زده و تصاویری که توسط این باشگاه در کانال های رسمی به اشتراک گذاشته شده، نشان دهنده دیدار او با بن طالب است.
گفت وگوی طولانی کلوپ و بن طالب
بر اساس اطلاعات منتشر شده، کلوپ با این بازیکن ۲۲ ساله که شرایط بازی برای تیم ملی مراکش را نیز دارد، یک گفت وگوی مفصل داشته است. کلوپ علاقه زیادی به توانایی های این استعداد جوان نشان داده و قصد دارد او را قانع کند که برای تیم ملی آلمان بازی کند.
پیشینه یونس بن طالب
یونس بن طالب در شهر فرانکفورت آلمان به دنیا آمده است. او فرزند مادری آلمانی و پدری مراکشی است و به همین دلیل شرایط حضور در تیم ملی آلمان را دارد. پیش تر نیز او به تیم ملی زیر ۱۵ سال مراکش دعوت شده بود.
این بازیکن جوان فصل جدید بوندس لیگا را با عملکردی درخشان آغاز کرده و در اولین بازی خود مقابل یونیون برلین توانسته سه گل به ثمر برساند. این مسابقه با نتیجه مساوی ۳-۳ به پایان رسید.
-
فیلم از زیبایی دشت زیبای دریاسر مازندران
ارسال نظر