واکنش تاجرنیا به شایعه برگزاری دربی بدون حضور هواداران
رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با اشاره به شایعه برگزاری دربی 107 بدون تماشاگر گفت بر اساس آخرین هماهنگی ها با شورای تأمین، این مسابقه تاریخی در ورزشگاه نقش جهان اصفهان با حضور هواداران برگزار خواهد شد.
با حملات اخیر دشمن طی دو شب گذشته در کشور، بحث هایی درباره شرایط برگزاری دربی ۱۰۷ در فضای مجازی شکل گرفته است. شهرآورد استقلال و پرسپولیس قرار است امروز در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شود. این رقابت، اولین دربی تاریخ این دو تیم در شهر اصفهان خواهد بود.
علی تاجرنیا امروز در واکنش به احتمال لغو این مسابقه توضیح داد: «آخرین گفت وگوی من امروز صبح انجام شد و مربوط به جلسه ای بود که شورای تأمین برگزار کرد. برنامه فعلی این است که مسابقه برگزار شود و، ان شاءالله، با حضور تماشاگران همراه باشد.»
او حضور تماشاگران را مسئله ای مهم دانست و اظهار داشت: «فوتبال جذابیتش را از حضور هواداران می گیرد. مردم ما به نظرم به این شرایط سخت خو گرفته اند؛ به ویژه تجربه جنگ، روحیه ای به مردم ایران داده که امروز شرایط خوبی داریم و دست بالاتر را در اختیار داریم.»
رئیس هیئت مدیره استقلال در پایان صحبت های خود افزود: «فکر می کنم اگر فوتبال با حضور هواداران برگزار شود، پیام مهم و بزرگی از اقتدار کشور خواهد داشت.»
همچنین استقبال پرشور هواداران از این مسابقه نشان می دهد که علاقه مندان دو تیم منتظر برگزاری این رویداد هستند. ۳۵ هزار بلیت اختصاص داده شده برای این بازی که به طور مساوی بین استقلال و پرسپولیس تقسیم شد، در همان ساعات اولیه فروش تمام شد و هر تعداد کمی که به سامانه اضافه شد نیز به سرعت به فروش رفت.
ورزشگاه نقش جهان امروز میزبان مسابقه ای کاملاً ویژه است. استقلال، که میزبان رسمی این دیدار است، با رکورد چهار هفته بدون دریافت گل و مجموع ۱۰ امتیاز وارد این رقابت می شود. پرسپولیس نیز با سه پیروزی از چهار مسابقه ابتدایی، یکی از مدعیان جدی صدر جدول است. حضور گسترده هواداران در چنین دیداری، فضای منحصر به فردی را برای این اولین شهرآورد در اصفهان ایجاد خواهد کرد.
-
فیلم / همسر محسن نامجو : صبح با صندل و شلوار جین رفتی پرینت بگیری کلا گم شدی ! / محسن نامجو: اگر در ایران دستگیر نشوم یعنی با حکومتم؟
ارسال نظر