فوری/ تصمیم مهم هیات مدیره پرسپولیس درباره سرمربی جدید!
رکنا: هیات مدیره پرسپولیس در جلسه امروز تصمیمگیری درباره سرمربی جدید را با اولویت مربی خارجی و گزینههایی باتجربه در فوتبال ایران پیش برد، اما برای سرعتبخشیدن به روند، بررسی توافق با یک مربی ایرانی نیز در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش رکنا، جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس ، طبق روال دوشنبهها، امروز نیز برگزار شد و مدیران باشگاه به بررسی و بحث در مورد انتخاب سرمربی آینده پرسپولیس پرداختند. به نظر میرسد مدیران پرسپولیس همچنان اصرار بر جذب مربی خارجی دارند. آنها با توجه به شرایط حساس فعلی، تأکید دارند مربیای باید جذب شود که سابقه حضور در فوتبال ایران را داشته و از شرایط فوتبال ایران آگاهی کاملی داشته باشد.
به همین منظور، باز هم نامهای برانکو ایوانکوویچ و اوسمار ویرا به عنوان گزینههای اصلی مطرح شدند. اما از آنجایی که مذاکرات با این دو مربی از چند روز قبل آغاز شده و هنوز برانکو و اوسمار پاسخ روشنی به درخواست باشگاه پرسپولیس ندادهاند، هیات مدیره تصویب کرد که برای از دست نرفتن زمان، باید با یک مربی ایرانی به توافق رسید. این توافق با یک پیششرط مهم همراه است: اگر تا زمان انتخاب سرمربی ایرانی، هر کدام از این دو مربی (اوسمار و برانکو) نظر خود را تغییر داده و برای حضور در پرسپولیس اعلام آمادگی کنند، باشگاه پرسپولیس با آنها قرارداد رسمی امضا خواهد کرد.
به عبارت دیگر، آنچه مشخص است این است که پرسپولیس قرار است تا چند روز دیگر با یک سرمربی ایرانی به توافق نهایی برسد، اما اگر در این مدت برانکو یا اوسمار به پرسپولیس پاسخ مثبت دهند، آنها همچنان گزینه اول سرمربیگری خواهند بود.
-
قدرتمندترین موشکهای ایران را بشناسید/ هایپرسونیک فتاح با سرعت 17900 کیلومتر بر ساعت
ارسال نظر