این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
فیلم / خاطره وحشتناک عمو رشید از شغل مُردهسوزی در ژاپن ! / انعام رو این شکلی میگرفتن ...
در جدیدترین قسمت برنامه «رک شو» با اجرای مجید واشقانی، قدرتالله ایزدی، مشهور به عمو رشید، خاطرهای هولناک از شغل مُردهسوزی در ژاپن را بیان کرد.

خاطرهای هولناک از شغل مُردهسوزی
عمو رشید ، در گفتوگوی صمیمانه خود با مجید واشقانی در برنامه «رک شو»، از تجربهای تلخ و ترسناک پرده برداشت. او خاطرهای عجیب از دوران اشتغال خود در ژاپن را تعریف کرد؛ شغلی که شاید برخی حتی تصورش را هم نکنند: مُردهسوزی.
لحظات هراسآور تجربه در ژاپن
عمو رشید در این برنامه روایت کرد که این کار در ژاپن، به دلیل فرهنگ خاص این کشور، بسیار متفاوت و البته دلهرهآور بود. در خلال تعریف خاطرهاش، به لحظاتی اشاره کرد که شنیدنشان باعث تعجب و حتی شوکه شدن مخاطبان شد.
مواجهه با ناشناختهها
عمو رشید توضیح داد که تجربه کار در این حوزه، او را با چالشها و لحظات عجیبی روبهرو کرده بود. در بخشی از خاطراتش گفت که چگونه برخی اتفاقات غیرقابل پیشبینی و هولناک او را تحت تأثیر قرار داده است.
ارسال نظر