فیلم / اعتراض یکتا ناصر به پیش داوری خانم بازیگرها ! / در انتخاب نقش‌های منوچهر هادی دخالتی نداشتم/  خانم‌ها می‌گویند بداخلاقی، اما بی‌ادب نیستم!

یکتا ناصر در 12 آبان 1357 در تهران متولد شد. پدرش افسر بازنشسته نیروی زمینی و مادرش خانه دار است. فرزند دوم خانواده است و یک خواهر بزرگتر به نام نیکتا و یک برادر کوچکتر از خود دارد. یکتا ناصر به دلیل علاقه به بازیگری به چند دفتر سینمایی مراجعه کرد و در تست انتخاب بازیگر شرکت کرد که در نهایت در سال 76 برای بازی در مجموعه تلویزیونی گلهای کاغذی انتخاب شد.

یکتا ناصر همسر سابق منوچهر هادی کارگردان و فیلمنامه نویس سینما است. آن ها در اسفند سال 1394 با هم ازدواج کردند، این زوج صاحب فرزند دختری به نام سوفیا هستند.

یکتا ناصر در گفتگو با فیلم امروز درباره مسائلی که پیش از جدایی از منوچهر هادی در سینما برایش اتفاق می‌افتاد توضیح داد:

«برخی از بازیگران خانم فکر می‌کردند من بازیگران فیلم‌های منوچهر هادی را انتخاب می‌کنم. می‌گفتند بداخلاقی، شاید بداخلاق هم باشم، ولی بی ادب نیستم. من دوست نداشتم نقشی در سریال نیسان آبی داشته باشم...»

اخبار تاپ حوادث

وبگردی