توضیحات سخنگوی وزارت خارجه پیرامون ادعای کی روش
رکنا: قاسمی گفت: وزارت خارجه تمام تلاش خود را در خصوص فدراسیون ها و سازمان های ورزشی انجام داده در این خصوص نیز مواردی را به انجام رسانده اند و این موضوع نیز از این قاعده مستثنی نیست.
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو در خصوص عدم دریافت پاداش فوتبالیست ها از فیفا به دلیل تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی که توسط سرمربی تیم ملی مطرح شده است گفت: وزارت خارجه تمام تلاش خود را در خصوص فدراسیون ها و سازمان های ورزشی انجام داده در این خصوص نیز مواردی را به انجام رسانده اند و این موضوع نیز از این قاعده مستثنی نیست.
وی تصریح کرد: البته در خصوص این مورد خاص اگر مشکلی باشد وزارت خارجه دنبال می کند اما فکر می کنم چنین مشکلی وجود نداشته باشد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
خروج مرگبار مینیبوس در جاده کاشمر / 5 زن در دم جان باختند/ پلیس راه: نقص فنی و خالی کردن ترمز، علت اولیه حادثه است + فیلم و عکس