عکس شکاف زمین وسط میدان الغدیر تهران
تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ علی همه خانی ضمن بیان این خبر گفت : در ابتدای ساعات اولیه صبح امروز و در محدوده ضلع شمالی میدان الغدیر حادثه نشست خیابان روی می دهد .

سرهنگ همه خانی ادامه داد : این حادثه باعث فرو نشست آسفالت به ابعاد ۱۰ در ۵ متر و به وسعت ۵۰ متری در محدوده راست گرد شمالی میدان الغدیر و ورودی به هنگام می شود که گودالی نیز در آن بوجود آمده است .

وی گفت : به دلیل اهمیت موضوع و جلوگیری از بروز هرگونه حادثه ، بلافاصله رییس و عوامل راهور منطقه ۴ پلیس راهور فاتب و به موقع در محل حاضر گردیدند و نسبت به ایمن سازی محدوده و روان سازی ترافیک اقدام نمودند تا خودرویی دچار حادثه نگردد .

همه خانی از رانندگان خواست تا حین مواجه با اینگونه حوادث به تماشا نایستند و به هشدارهای پلیس مستقر در محل دقت کرده و از محل عبور نمایند تا تیمهای امدادی بتوانند به موقع در محل حضور یافته اقدامات ایمنی خود را صورت دهند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی