کشف لاشه  دلفین در بوشهر + عکس

به گزارش رکنا ، فرهاد قلی نژاد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان در گشت و کنترل دریایی لاشه یک دلفین در ساحل ریشهر شهر بوشهر مشاهده کردند، کارشناس محیط زیست دریایی بوشهر پس از بررسی‌های لازم بر لاشه‌ نمونه برداری‌های ژنتیکی انجام گرفت.

او گفت: با توجه به نبود زخم در بدن دلفین، به نظر می‌رسد مرگ این آبزی حدود یک هفته قبل در دریا در اثر گرفتار شدن دلفین در تور و خفگی بوده و لاشه با جریانات دریایی به ساحل آمده‌ است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر تصریح کرد: با اندازه‌گیری‌های انجام شده از لاشه مشخص شد طول بدن دلفین به گل نشسته ۲۷۳ سانتی متر بوده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 549496
  • ۴۴۰ مغازه بازار رشت در آتش سوزی حوادث دی ماه سوختند؛ بیمه ها هنوز خسارت نداده اند / کاسب بازار رشت حالا در اسنپ کار می کند + فیلم