به گزارش گروه ترجمه رکنا، روز گذشته نوزادی در هندوستان متولد شد که به علت سندروم ناشناخته ای که داشت پس از مرگش رسانه ای شد.

این نوزاد که یک ساعت پس از تولدش از دنیا رفت با سندرومی به نام پری دریایی رو به رو بود که موجب مرگش پس از تولد نیز شد.

به گفته پزشک معالج مادراین کودک: پس از زایمان و به دنیا آوردن نوزاد متوجه پاهای به هم چسبیده او شدیم که به شدت او را ضعیف کرده بود و پاهای چسبیده اش امکان تشخیص جنسیت را به شدت سخت کرده بود.

پزشکان بلافاصله پس از تولد اقدام به درمان کودک کردند اما متاسفانه تاخیر در تصمیم گیری والدین نوزاد جان او را به خطر انداخت.

سندرم پری دریایی یک نارسایی مادرزادی است که نوزادان مبتلا به آن با اندام‌های تحتانی منفرد و یا با پاهای به هم چسبیده متولد می‌شوند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

 

  • لهستان 3 - 0 ایتالیا/ تاج گذاری دوباره لهستان در لیگ ملت های والیبال + فیلم خلاصه بازی

اخبار تاپ حوادث

وبگردی