تبلیغات

سرهنگ رحمت‌الله نجفی اظهار کرد: بارش شدید برف موجب سقوط بهمن در گردنه چری شهرستان کوهرنگ شد.

وی با اشاره به گرفتار شدن هشت خودرو در محل سقوط بهمن، افزود: این حادثه، تلفات جانی در پی نداشت و افراد گرفتار به راهدارخانه گردنه چری منتقل شدند.

نجفی اضافه کرد: اکیپ‌های راهداری با تجهیزات برف‌روبی در حال تلاش برای بازگشایی و امدادرسانی به افراد گرفتار در این محور هستند.

رئیس پلیس راه چهارمحال و بختیاری ادامه داد: گردنه شاه‌منصوری کوهرنگ نیز به علت کولاک شدید برف مسدود است اما تردد در سایر محور‌های شهرستان هم به علت کولاک و لغزندگی با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است.

نجفی از رانندگان خواست که هنگام تردد از محور‌های ارتباطی و ارتفاعات شهرستان کوهرنگ خودروی خود را به وسایل زمستانی و زنجیر چرخ مجهز کنند.

گردنه‌های چری و شاه منصوری در شهرستان کوهرنگ، محور ارتباطی شهرکرد از مسیر منطقه بازفت را به استان خوزستان متصل می‌کند.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی