به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ سید خلیل شفائی، رئیس پلیس Policeشهرستان کلات در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، گفت: روز گذشته در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیس 110 مبنی بر وقوع یک فقره تصادف Crash خسارتی با گله گوسفند در محور کلات به مشهد (محدوده روستای زاوین)ماموران کلانتری مرکز این فرماندهی بلافاصله برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
وی افزود: با حضور ماموران در محل و بررسی‌های به عمل آمده، مشخص شد یک دستگاه کامیون با گله گوسفند برخورد کرده که در این سانحه 13 راس گوسفند تلف شدند.
رئیس پلیس شهرستان کلات تصریح کرد: براساس بررسی‌های اولیه کارشناسان پلیس‌راه علت حادثه Incident را بی‌توجهی به جلو و ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه اعلام شده است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 385071
  • فیلم/ مجید واشقانی برای اولین بار درباره رابطه اش با بهاره افشاری صحبت کرد / از ماجرای اختلافات شخصی تا فرار از ازدواج

اخبار تاپ حوادث