شرکت آسمان فوت تمام سرنشینان را تایید نهایی نمی‌کند

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، طباطبایی اعلام کرد: با توجه به شرایط خاص منطقه هنوز امکان دسترسی ما به محل سقوط Fall هواپیما مشخص نیست و از این رو نمی‌توان به طور دقیق و قطعی خبر مرگ تمام سرنشینان این هواپیما را تایید کرد.

این صحبت‌ها در حالی مطرح شد که شرکت آسمان صبح امروز با قطعی دانستن فوت تمام سرنشینان این هواپیما برخورد با کوه را علت اصلی این حادثه Incident اعلام کرده بود. اما برخی رسانه‌ها در خبری بعید اعلام کرده‌اند ممکن است هواپیما با کوه برخورد نکرده باشد و موفق به فرود اضطراری شده باشد که تا زمان پیدا شدن لاشه هواپیما نمی‌توان اظهارنظر قطعی کرد، هرچند که این ایده با مشاهدات شاهدان عینی در تناقض است و همچنین اگر شانسی برای زنده ماندن مسالفران وجود داشت احتمالا می‌توانستند از طریقی تماس برقرار کنند.

مدیر روابط عمومی شرکت آسمان در این رابطه گفت: صحبت‌هایی که ما مطرح کردیم مربوط به اظهارات برخی شاهدان عینی است و تا زمانی که تیم امداد در محل حادثه حاضر نشود نمی‌توان به طور دقیق از سرنوشت مسافران این پرواز سخن گفت.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 358712
  • به خودت فرصت درخشیدن بده + فیلم

اخبار تاپ حوادث