به نقل از خبرگزاری فرانسه، موسسه ژئوفیزیک آمریکا اعلام کرد بامداد چهارشنبه زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۷/۶ در مقیاس ریشتر در دریای کارائیب نزدیک سواحل هندوراس روی داد.

در ابتدا هشدار سونامی نیز به کشورهای کوبا، مکزیک، هندوراس، بلیز و جامائیکا داده شد، اما مرکز هشدار سونامی اقیانوس آرام اعلام کرد تهدید وقوع سونامی ناشی از زمین لرزه منطقه کارائیب لغو شده است.

بنا بر اعلام موسسه ژئوفیزیک آمریکا، این زمین‌لرزه ساعت ۲:۵۱ دقیقه چهارشنبه به وقت گرینویچ در عمق نسبتا کم زمین و در ۴۴ کیلومتری شرق جزایر سوآن روی داد.

هنوز هیچ گونه اطلاعاتی درباره خسارات یا تلفات احتمالی این زمین‌لرزه منتشر نشده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 345780
  • فیلم / نگاهی به تغییر چهره و استایل بازیگران سریال «وضعیت سفید» بعد از 15 سال/ از لیندا کیانی و امیر کاظمی تا عباس غزالی و ابوالفضل پورعرب/ روح رفتگان شاد

اخبار تاپ حوادث