تلاش پزشکان برای نجات 5 قلوهای کرمانی بینتیجه ماند / همه نوزادان فوت شدند
رکنا: 5 قلوهای کرمانی که 3 مهرماه در بیمارستان افضلیپور کرمان در شرایط نارس و با وزن بسیار کم به دنیا آمده بودند، پس از چند روز تلاش بیوقفه تیم پزشکی، به دلیل مشکلات ناشی از نارسایی و وزن پایین، جان خود را از دست دادند.

به گزارش رکنا، 3 مهرماه امسال خبر تولد 5قلو در بیمارستان افضلیپور کرمان، موجی از شادی و شگفتی را میان مردم استان برانگیخت. مادر 25 ساله این نوزادان که متولد سال 1379 است، در پنجمین بارداری خود و در هفته 31 بارداری، با درد زایمان به بیمارستان مراجعه کرد و تحت عمل سزارین قرار گرفت.
این مادر پیشتر دو تجربه موفق زایمان داشته و صاحب 2 دختر 7 ساله و یک سال و چهارماهه است.
دکتر مرتضی هاشمیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در گفتوگو با تسنیم اعلام کرد:پنجقلوها از بدو تولد نارس و دارای وزن بسیار پایین بودند و علیرغم تلاشهای مستمر تیم درمانی، متأسفانه تمام تلاشها برای زنده نگه داشتن آنها بینتیجه ماند.
وی توضیح داد: نوزادان با وزنهایی بین ۹۰۰ گرم تا یک کیلو و ۳۷۰ گرم متولد شدند؛ قل اول دختر با وزن یکهزار و ۲۵۰ گرم، قل دوم پسر با وزن یکهزار و ۳۷۰ گرم، قل سوم دختر با وزن یکهزار و ۱۴۰ گرم، قل چهارم پسر با وزن یکهزار و ۱۲۰ گرم و قل پنجم دختر با وزن ۹۰۰ گرم بود. هر پنج نوزاد از همان لحظه تولد در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان (NICU) بستری شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود:با وجود تلاش شبانهروزی پزشکان و پرستاران، وضعیت جسمانی نوزادان به دلیل شدت نارسایی پایدار نماند و متأسفانه هر پنج نوزاد طی روزهای اخیر جان باختند.
ارسال نظر