زورگیران دربند در تعقیب و گریز پلیس دستگیر شدند
حوادث رکنا: سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری 2 سارق زورگیر در که طلاهای زنان را به سرقت می بردند، خبر داد و گفت: متهمان در سیزدهمین سرقت دستگیر شدند.

به گزاشر رکنا، سرهنگ داود زندی در تشریح این خبر بیان داشت : پس از مراجعه یکی از شهروندان خانم و اعلام سرقت النگوهای وی توسط 2 سارق به شکل زورگیری، دستگیری این مجرمان در دستور کار تیم عملیات کلانتری 122 دربند قرار گرفت.
این مقام انتظامی در ادامه افزود: پس از مراجعه ماموران به محلی که سرقت در آن رخ داده بود و با استفاده از شیوه های نوین پلیسی موفق به شناسایی هویت آن ها شدند و مشخصات ظاهری این متهمان را در اختیار تمامی واحد های گشت قرار دادند.
وی تصریح کرد: ماموران پلیس هنگام گشت زنی در سطح حوزه متوجه حضور متهمان به همراه همان خودرویی که به وسیله آن اقدام به سرقت می کردند شدند و سریعا برای آن ها اقدام کردند اما متهمان با مشاهده ماموران از محل متواری شدند که طی یک تعقیب و گریز و و با ایجاد طرح مهار خودروی آن ها متوقف و هر دوی آن ها دستگیر شدند.
سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت خاطر نشان کرد: پس از انتقال متهمان به کلانتری، به جرم خود مبنی بر زورگیری و 13 فقره جرم ارتکابی مشابه اعتراف کردند و تا کنون هشت مالباخته ضمن حضور در کلانتری از متهمان شکایت کرده اند.
سرهنگ زندی با اشاره به این که متهمان برای رسیدگی قضایی به دادسرا منتقل شده اند، گفت: شهروندان در صورت مشاهده مواردی همچون سرقت به عنف و زورگیری سریعا با سامانه 110 پلیس تماس حاصل فرمایند و موضوع را گزارش دهند.
ارسال نظر