سارق خودرو با خودروی سرقتی توسط پلیس بازداشت شد
رکنا: سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری تهران از دستگیری یک سارق خودرو خبر داد که با خودروی سرقتی خود در حین تعقیب و گریز پلیس لو رفت و به ۱۲ فقره سرقت مشابه اعتراف کرد.

به گزارش رکنا، سرهنگ سید امین موسویپور، سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری تهران، اعلام کرد: حین گشتزنیهای هدفمند تیم ضربت سرکلانتری دهم، رانندگی مشکوک یک خودرو شناسایی شد و متهم به طور نامحسوس تحت نظر قرار گرفت. پس از استعلام پلاک خودرو، مشخص شد که وسیله نقلیه مسروقه است و بلافاصله برای دستگیری راننده اقدام شد.
وی ادامه داد: متهم با مشاهده مأموران با سرعت بالا و به صورت خطرناک متواری شد، اما مأموران با استفاده از شیوههای خاص تعقیب و گریز، موفق به متوقف کردن خودرو و دستگیری او شدند.
این مقام انتظامی افزود: متهم پس از انتقال به کلانتری، به جرم سرقت خودرو و ۱۲ فقره سرقت مشابه شامل محتویات خودرو و منازل اعتراف کرد و برای ادامه روند رسیدگی به پرونده به مقام قضایی تحویل داده شد.
سرهنگ موسویپور در پایان به شهروندان توصیه کرد: خودروهای خود را به تجهیزات ایمنی مانند قفل و دزدگیر مجهز کنید و از قرار دادن اشیای قیمتی و مدارک در داخل خودرو خودداری نمایید.
ارسال نظر