اختصاصی رکنا؛
سروش ستوده قبل از کشته شدن پای زورگیر را شکست + ناگفته های قتل مربی بدنسازی از زبان دوست صمیمی اش
حوادث رکنا: سروش ستوده مربی حرفهای فیتنس و بدنسازی، در صحنه یک زورگیری خشن در منطقه ولنجک تهران، با ضربات چاقو به قتل رسید.

به گزارش اختصاصی رکنا، سروش ستوده، مربی حرفهای فیتنس و بدنسازی، در صحنه یک زورگیری خشن در منطقه درکه تهران، با ضربات چاقو به قتل رسید.
بر اساس گزارشها، سروش ستوده پس از خروج از محل کارش باشگاه یوجیم کوهستان، توسط 2 سارق موتورسوار مورد حمله قرار گرفت. او که برای دفاع از خود و جلوگیری از سرقت گوشی موبایلش مقاومت کرده بود، با ضربات چاقوی سارقان به شدت مجروح شد و با وجود انتقال به بیمارستان، به دلیل شدت جراحات جان باخت.
ماجرای زورگیری از زبان دوست نزدیک سروش
خبرنگار رکنا با یکی از دوستان نزدیک سروش، که خود نیز مربی ورزشی است، درباره جزئیات این جنایت دلخراش گفتوگویی انجام داده است.
این دوست صمیمی به رکنا گفت:سروش پسری مهربان و عاشق ورزش بود تیکه کلامش همیشه بگو ، بخند ، زندگی کن بود.این پسر برای زندگی و موفقیت در حرفهاش سخت تلاش میکرد و همیشه از خودگذشتگی نشان میداد.
شنبه 7 تیرماه 1404 حدود ساعت 21 از باشگاه خارج شد و برای ملاقات با یکی از شاگردانش به درکه رفت. جلوی درِ خانه شاگردش بود که 2 راکب موتورسوار به او نزدیک شدند و تلاش کردند گوشی موبایلش را بدزدند.
او ادامه داد:سروش با وجود تهدید سارقان، مقاومت کرد. حتی در فیلم دوربینهای مداربسته دیدهایم که در حین درگیری، پای یکی از سارقان را شکست. اما متأسفانه یکی از آنها با چاقو چندین ضربه به بازو و شاهرگ گردن سروش وارد کرد و پس از آن به همراه همدستش متواری شد.سریع سروش را به بیمارستان رسانده بودند اما تلاش پزشکان جواب نداد و ما ساعت 1 نیمه شب 8 تیرماه او را از دست دادیم.
مدل گوشی موبایل و وضعیت تأهل سروش
بر اساس گفتههای این دوست، گوشی موبایل سروش یک دستگاه آیفون ۱۶ پرومکس بود. او مجرد بود و با مادر و خواهرش زندگی میکرد.
تحقیقات پلیس ادامه دارد
-
پیاز سوخاری ترد ترین شکل ممکن + فیلم
ارسال نظر