باران رحمت خیال اردبیلی ها را آسوده کرد/ سطح آب سد یامچی بالا آمد

به گزارش رکنا از اردبیل؛ محمد اعتماد اعجازی با اشاره به افزایش ۹ درصدی حجم ذخیره آب پشت سد یامچی گفت: با توجه به بررسی‌های انجام شده نیاز آب شهرستان اردبیل در سال ۱۴۲۵ بالغ بر ۹۲ میلیون مترمکعب است که هم اکنون کمتر از۵۰ میلیون متر مکعب تامین می‌شود.

وی افزود: این سد با توجه به شرایط مخزن آن قادر به تامین آب آشامیدنی و کشاورزی شهرستان نیست و برای جبران آن اقدامات توسعه‌ای در دستور کار قرار دارد.

فرماندار اردبیل اظهار کرد: هم اکنون کنترل تلفات آب ناشی از آبرسانی ، مدیریت مصرف آب آشامیدنی وکشاورزی اولویت اساسی است که باید همگان در این زمینه مشارکت جدی داشته باشند.

اعتماد اعجازی اضافه کرد: مصرف آب آشامیدنی شهر اردبیل که از سد یامچی تامین می‌شود، نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته و ضروری است شهروندان در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.

وی یادآورشد: حجم کل مخزن این سد ۸۲ میلیون متر مکعب است که در حال حاضر ۲۴ میلیون مترمکعب آب در پشت سد یامچی ذخیره شده و این در حالی است که سال گذشته در این موقع سال ۲۲ میلیون متر مکعب آب در این سد وجود داشت.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 849326
  • فیلم / چرا پرندگان از زنان بیشتر می ترسند؟