بقایی: آمریکا خود عامل ناامنی در منطقه است

به گزارش رکنا، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، با اشاره به حملات صورت‌گرفته علیه ایران گفت که آمریکا در کمتر از ۹ ماه، دو بار در میانه مذاکرات به ایران حمله کرده است.

وی با اشاره به تلفات انسانی در میناب و لامرد، ترور رهبران ایران و تشدید فشارهای اقتصادی از طریق تحریم‌ها، این اقدامات را از جمله فشارهای واردشده بر مردم ایران برشمرد.

انتقاد از موضع آمریکا درباره تفاهم خاتمه جنگ

بقائی در ادامه با انتقاد از عملکرد واشنگتن اظهار کرد که آمریکا پس از نقض آشکار تفاهم خاتمه جنگ، هم‌زمان با طرح ادعای پیروزی، از جامعه جهانی می‌خواهد ایران را محکوم کند.

هشدار درباره پیامدهای جهانی تنش‌های منطقه‌ای

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه جهان پیامدهای قانون‌شکنی و اقدامات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را متحمل می‌شود، به گسترش آشوب در منطقه و ناامنی در حوزه‌های اقتصاد و انرژی در نقاط مختلف جهان اشاره کرد.

تأکید بقائی بر ضرورت پاسخگویی

بقائی در پایان تأکید کرد که نمی‌توان با ایجاد تنش و کشاندن منطقه به آشوب، در جایگاه شاکی قرار گرفت و از دیگران خواست قربانی را محکوم کنند.

وی همچنین گفت وارونه جلوه دادن جایگاه متجاوز و قربانی نمی‌تواند مسئولیت و پاسخگویی در قبال اقدامات انجام‌شده را از میان ببرد.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1260106
  • فیلم / گریه های پسر پدر کش در گفتگوی پر از غم / پدر پولدارم خانواده را جان به لب کرده بود