بازسازی لحظه اصابت موشک آمریکایی به مدرسه میناب / انفجار مقابل کلاس چهارم

به گزارش رکنا، اسکای‌نیوز روز پنجشنبه با انتشار گزارش تازه‌ای اعلام کرد که با استفاده از تصاویر موجود، اظهارات شاهدان و همکاری گروه تحقیقاتی «فورنزیک آرکیتکچر»، مدل سه‌بعدی مدرسه شجره طیبه میناب را تهیه کرده است. این بازسازی نشان می‌دهد موشک به محوطه مرکزی تجمع دانش‌آموزان، درست مقابل کلاس چهارم اصابت کرده است.

بر اساس این گزارش، دانش‌آموزان این کلاس تنها چند ثانیه پیش از اصابت موشک در حیاط مدرسه مشغول فوتبال بودند. یکی از بازماندگان گفته است که با شنیدن صدای نخستین انفجار، محمدطاها دست دوستانش را گرفت و به‌سوی ساختمان دوید، اما در همان لحظه موشک به محل اصابت کرد.

اسکای‌نیوز در این گزارش هویت هشت تن از دانش‌آموزان کلاس چهارم را که در این حمله جان باختند، شناسایی کرده و تصاویری از آنان را در مراسمی که سال گذشته در مدرسه برگزار شده بود، منتشر کرده است. در یکی از این تصاویر، یکی از کودکان از همکلاسی‌هایش می‌پرسد اگر روزی آنها نباشند، چه اتفاقی خواهد افتاد.

پدر محمدطاها در گفت‌وگو با این شبکه، آخرین دیدار با فرزندش را روایت کرد و گفت که او مانند هر روز، پس از ورود به مدرسه چند قدم برداشت، برگشت و دست خود را برای خداحافظی بالا برد. وی افزود که فرزندش هیچ‌گاه تا زمانی که پاسخ دست تکان‌دادنش را نمی‌گرفت، وارد ساختمان نمی‌شد و آن روز نیز پس از آخرین خداحافظی به‌سوی کلاس رفت.

پدر یکی دیگر از دانش‌آموزان نیز گفت هنگامی که به بالای تپه رسید و ویرانه‌های مدرسه را دید، نزدیک بود از شدت شوک بیهوش شود. اسکای‌نیوز گزارش داد که خانواده‌های این کودکان همچنان تقریباً هر روز بر مزار فرزندانشان حاضر می‌شوند.

مدرسه شجره طیبه میناب نهم اسفند ۱۴۰۴، هم‌زمان با آغاز تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، هدف حمله قرار گرفت. در این جنایت ۱۶۸ نفر از دانش‌آموزان و کادر آموزشی به شهادت رسیدند.

اسکای‌نیوز پیش‌تر در یک تحقیق مفصل، با بررسی تصاویر ماهواره‌ای، داده‌های جغرافیایی و بقایای تسلیحات اعلام کرده بود که مجموعه شواهد از مسئولیت آمریکا در این حمله حکایت دارد. هفت کارشناس مستقل نیز در گفت‌وگو با این شبکه تأیید کردند که شواهد موجود به استفاده از موشک‌های کروز تاماهاوک آمریکا اشاره دارد.

تحقیق پیشین این شبکه همچنین نشان داد که ساختمان مدرسه سال‌ها به‌عنوان یک مرکز آموزشی فعال بوده و ورودی‌های عمومی، حضور کودکان در حیاط و تغییرات آشکار ساختمانی آن در تصاویر ماهواره‌ای قابل مشاهده بوده است. با این حال، واشنگتن تاکنون مسئولیت این جنایت هولناک را به‌طور رسمی نپذیرفته و مدعی است که تحقیقات نظامی درباره این حمله همچنان ادامه دارد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1245068
  • فیلم/ اعتیاد عجیب زهرا داوودنژاد به نوشابه بعد جدایی از رضا عطاران: بیماری قند گرفتم / خیلی اتفاقی این ایده به ذهنمون رسید