حسن خمینی: دولت پزشکیان مجموعه ای از سختی ها را یک تنه به دوش می کشد، ولی خدا را دارد
تبلیغات

به گزارش رکنا به نقل از جماران، وی افزود: همه می دانیم که امروز مشکلات بزرگی در کشور هست و بخش بزرگی از آن به خاطر دشمنی هاست.

سید حسن خمینی تأکید کرد: نقطه قدرت جمهوری اسلامی حتما نیروهای نظامی، نیروهای امنیتی و سلاح هایش هست، اما آن که او را ممتاز کرده دلهای مردم است. از یک بچه روستایی سردار ساخته است؛ جمعی از یک ده رفتند و از خوزستان حفاظت کردند. کردستان خواست سقوط بکند مقابلش ایستادند. 

او در ادامه گفت: این زخم عمیق بیگانه که دو قرن ایران را آزار داد و هر کسی از خارج تصمیم گرفته و آمدند و سوختند و زدند و بردند و شاه آوردند و بردند و شمال ایران از جدا کردند، افغانستان را جدا کردند، ترکمانچای آوردند، تبریز را اشغال می کردند، چون اتکای آن حاکمان به مردمش نبود. 

سید حسن خمینی تصریح کرد: قدرت نرم جمهوری اسلامی اتفاقا آن کسانی هم هستند که کمترین انتفاع را از آن بردند. معمولا آن هایی که سر سفره جمهوری اسلامی بودند منتقدین و غرغروهای بیشتری هستند. آن کسانی که آمدند جنگ را عهده دار داشتند و انقلاب را از هر خطری عبوری دادند و در این حوادث اخیر بعد از چهار روز سیل آسا آمدند و باز هم طومار هر بحرانی را بین بردند مردم بودند.

وی تأکید کرد: اتکا جمهوری اسلامی با تمام آنچه که قبل از او بود متفاوت است. 

یادگار امام گفت: دولت آقای پزشکیان مجموعه ای از سختی ها را به یک تنه به دوش می کشد، ولی خدا را دارد. 

او گفت: رهبر انقلاب فردای حوادث اخیر گفتند «وحدت» خود را حفظ کنید. هدف اصلی دشمنان این است که ما را چند پاره کنند، ما را به جان هم بیندازند. دلهایمان را به هم گره بزنیم و با مخالفانمان صحبت کنیم و اشتباهاتمان را بپذیریم.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات