تماس تلفنی عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی / دفاع مشروع ایران ادامه خواهد یافت

به گزارش رکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در این گفت‌وگوی تلفنی، سید عباس عراقچی با اشاره به تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به ایران و حملات این رژیم به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز، زیرساخت‌های اقتصادی، مقرهای نظامی و اماکن مسکونی، وظیفه تک‌تک دولت‌های عضو سازمان ملل و شورای امنیت سازمان ملل برای مقابله با این تجاوز و توقف جنایات اسرائیل را خاطرنشان کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان، تجاوز اسرائیل به ایران در میانه مذاکرات را ضربه‌ای بی‌‌سابقه به دیپلماسی توصیف کرد و از کشورهای اروپایی خواست واقعیت را همانطور که هست ببینند و تجاوز رژیم صهیونیستی را محکوم کنند.

عراقچی تاکید کرد دفاع مشروع ایران در برابر تجاوز با قوت ادامه خواهد یافت و مسئولیت تبعات هرگونه گسترش دامنه جنگ بر عهده رژیم صهیونیستی و حامیان و توجیه‌گران آن خواهد بود.

عراقچی تصریح کرد: تردیدی نیست که اسرائیل با پشتوانه و حمایت و همکاری آمریکا این جنگ را علیه مردم ایران به راه انداخته است و بنابراین آمریکا را مسئول این وضعیت و همدست در جنایات ارتکابی می‌دانیم.

عراقچی همچنین با یادآوری جدیت ایران در دیپلماسی تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران هیچگاه میز گفت‌وگو را ترک نکرده اما قاعدتا تمرکز ما در این مرحله بر مقابله موثر و پشیمان‌کننده با تجاوز است.

سه کشور اروپایی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی نیز با ابراز تاسف از وضعیت موجود و تسلیت به‌خاطر کشتار مردم در جریان حملات رژیم صهیونیستی، بر اهمیت استفاده از دیپلماسی برای کاهش تنش تاکید کرده و آمادگی خود را برای نقش‌آفرینی در این خصوص اعلام کردند.

  • چند نکته برای ایجاد آرامش روانی برای کودکان در این روزها

اخبار تاپ حوادث

وبگردی