عشقی: 90 میلیارد تومان سود رسوبی یک شخص، با سجام واریز شد
رکنا اقتصادی: رییس سازمان بورس گفت: در سال ۱۴۰۱ به حدود ۳۲ میلیون نفر، سود رسوبی پرداخت شد. یک شخص ۹۰ میلیارد تومان سود رسوبی اندوخته در شرکتها داشت که از طریق سجام، پرداخت کردیم.

به گزارش رکنا به نقل از سنا، مجید عشقی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: در سال ۱۴۰۱ سود تمام اشخاص حقیقی بهطور الکترونیکی و از طریق سجام پرداخت شد و با این اقدام، سهامداران ناچار به مراجعه حضوری به بانکها نبودند.
وی در تکمیل سخنان خود گفت: همچنین سودهای رسوبی نیز از بستر سجام واریز شد؛ مطالبات افرادی که از سالهای گذشته سود خود را دریافت نکرده بودند و پولشان نزد شرکتها باقی مانده بود، پرداخت و تسویه شد.
عشقی بیان کرد: به حدود ۳۲ میلیون نفر، از یک ریال تا ۹۰ میلیارد تومان سود رسوبی پرداخت شد. یک شخص ۹۰ میلیارد تومان سود رسوبی اندوخته در شرکتها داشت که از طریق سجام، پرداخت کردیم.
منبع: سنا
-
فیلم / نسیم ادبی : شوهرم آدم بداخلاقی بود اول ازش متنفر شدم بعد عاشقش شدم / میگفتم چجوری کسی میتونه با اون اصلا حرف بزنه .../ روحش شاد
ارسال نظر