برق مناطقی از اهواز قطع شد

به گزارش رکنا، علیرضا شکرخدایی اظهار داشت: مه غلیظ امروز صبح باعث افزایش رطوبت بر روی تجهیزات شبکه برق شده که همین عامل باعث خاموشی در برخی مناطق کلانشهر اهواز شده است.

وی به شهروندان اهوازی توصیه کرد هنگام خاموشی شبکه کلیدهای مینیاتوری برق منازل را از مدار خارج کرده و پس از وصل مجدد شبکه برق منازل خود را وارد مدار کنند.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق اهواز اظهار داشت: ماموران این شرکت در تلاش اند تا در کوتاهترین زمان مشکل قطعی برق مناطقی از کلانشهر اهواز را برطرف کنند.

کلانشهر اهواز ۶۰۹ هزار مشترک برق دارد که شامل ۵۵ هزار مشترک روستایی، ۸۵ هزار مشترک تجاری، ۲ هزار مشترک صنعتی، یک هزار و ۵۰۰ مشترک کشاورزی و ۲۵ هزار مشترک عمومی است.

منبع: ایرنا

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 831599
  • فیلم / سرلشکر رضایی: وحدت ملی و انسجام ملی کمتر از موشک های ما نیست و دشمن با دیدن این اتحاد دچار یاس و ناامیدی می شود