مخالفت مجلس با افزایش تعرفه واردات خودرو

به گزارش رکنا، روح الله عباسپور، نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مخالفت کمیسیون صنایع و معادن مجلس با افزایش تعرفه واردات خودرو اظهار کرد: ما در قانون ساماندهی صنعت خودرو و همچنین در قوانین بودجه سنواتی، موضوع واردات خودرو را پیش‌بینی کرده‌ایم و هدف از این اقدام، ارتقای کیفیت خودروها و کاهش قیمت تمام‌شده خودرو در بازار بوده است.

وی در ادامه اظهار کرد:تصمیمی که سران سه قوه درباره افزایش تعرفه واردات خودرو اتخاذ کرده‌اند، برخلاف قوانین و مقرراتی است که در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.

هیچ مصوبه‌ای نمی‌تواند مصوبات مجلس را باطل کند

نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تأکید بر لزوم رعایت مصوبات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همه تشکل‌ها و دستگاه‌ها باید تابع قانون و مصوبات مجلس باشند، اما هیچ‌کس نمی‌تواند مصوبه مجلس را باطل کند.

عباسپور در ادامه تأکید کرد: افزایش تعرفه واردات خودرو نه‌تنها با اهداف قانون‌گذار در زمینه ارتقای کیفیت و کاهش قیمت خودرو همخوانی ندارد، بلکه می‌تواند زمینه افزایش قیمت خودرو در بازار را نیز فراهم کند و به گرانی ها دامن بزند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1263672
  • فیلم/ اوباما با این حرکت، جواب فرزند ترامپ را داد