بازسازی تأسیسات نفتی در مسیر تأمین مالی؛ وزارت نفت سراغ بانک‌ها رفت

به گزارش رکنا، حمید بورد، سرپرست وزارت نفت، با تأکید بر لزوم تسریع در روند بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده صنعت نفت، خواستار تقویت همکاری با شبکه بانکی و استفاده از روش‌های متنوع مالی و قراردادی برای پیشبرد این پروژه‌ها شد.

بورد شامگاه سه‌شنبه، ۲۱ مهر، در نشست بررسی روند بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی و مجتمع‌های پتروشیمی جم، دماوند انرژی عسلویه و مبین انرژی خلیج فارس، بر ضرورت رفع موانع تأمین مالی و شتاب‌بخشی به عملیات اجرایی تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش تأمین منابع مالی در پیشبرد پروژه‌ها گفت: تعامل با بانک‌ها و دستیابی به زبان مشترک با آنها برای تأمین مالی طرح‌های بازسازی ضروری است و باید از ظرفیت‌های موجود برای جلوگیری از تأخیر در اجرای این پروژه‌ها استفاده کرد.

سرپرست وزارت نفت همچنین با بیان اینکه در صورت نیاز، اصلاح قراردادها برای تسریع عملیات بازسازی باید در دستور کار قرار گیرد، افزود: راهکارهای انتخاب‌شده باید منافع همه طرف‌های مشارکت‌کننده در پروژه‌ها را تأمین کند و امکان بهره‌گیری از منابع مالی مختلف نیز فراهم شود.

بورد با استقبال از پیشنهادهای پیمانکاران برای بازسازی و نوسازی تأسیسات آسیب‌دیده اظهار کرد: پیشنهادهای ارائه‌شده از سوی کارشناسان وزارت نفت بررسی فنی می‌شود و در صورت تأیید، امکان اجرای آنها وجود خواهد داشت.

وی تأمین پایدار گاز در فصل زمستان را مهم‌ترین اولویت وزارت نفت دانست و تأکید کرد: با وجود دشواری اجرای عملیات بازسازی در زمان محدود، همه ظرفیت‌ها باید برای پیشبرد پروژه‌ها و تأمین نیازهای کشور به کار گرفته شود.

در این نشست، مدیران، پیمانکاران و مجریان پروژه‌ها گزارشی از آخرین وضعیت بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده ارائه کردند و چالش‌های پیش‌روی اجرای طرح‌ها مورد بررسی قرار گرفت. همچنین راهکارهایی برای رفع موانع و افزایش سرعت اجرای پروژه‌های مرتبط با پالایشگاه‌های پارس جنوبی و شرکت‌های پتروشیمی جم، دماوند انرژی عسلویه و مبین انرژی خلیج فارس بررسی و اتخاذ شد.

بورد روز سه‌شنبه، ۲۱ مهر، به همراه موسی احمدی، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، و ارسلان زارع، استاندار بوشهر، از پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی و شرکت‌های پتروشیمی جم و مبین انرژی خلیج فارس بازدید کرد.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1258067
  • فیلم رقص آذری مریم مومن در جشن عروسی‌اش / رقاص های مرد دورش کردند