پرداخت معوقات بازنشستگان؛ چالشها و ارقام نهایی
تاخیر در پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ به طولانیترین مورد خود رسیده و همچنان مابهالتفاوت حقوق فروردین و اردیبهشت پرداخت نشده است.
تاخیر طولانی در پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی
بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی هر سال برای دریافت مابه التفاوت افزایش حقوق سالانه ای که توسط شورای عالی کار تعیین می شود، معمولاً چند ماه منتظر تأمین منابع مالی می مانند. اما امسال این تأخیر به طولانی ترین زمان ممکن برای واریز مابه التفاوت حقوق فروردین و اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ تبدیل شده است.
مابه التفاوت حقوق فروردین و اردیبهشت روی میز پرداخت
در حالی که نیمه اول سال ۱۴۰۵ در حال پایان است و جامعه آماده ورود به فصل پاییز می شود، هنوز این مابه التفاوت به شکل کامل پرداخت نشده است. پس از پنج ماه انتظار، مقرر شده که فعلاً مابه التفاوت حقوق مربوط به ماه فروردین به حساب بازنشستگان و مستمری بگیران واریز شود.
وعده وزارت تعاون درباره پرداخت معوقات
احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده که پرداخت مابه التفاوت حقوق فروردین ماه بازنشستگان و مستمری بگیران به زودی انجام خواهد شد. پس از آن نیز تلاش ها برای واریز مابه التفاوت ماه اردیبهشت ادامه پیدا می کند. با این روند، تأخیر کنونی در پرداخت مطالبات به یکی از طولانی ترین تأخیرها در تاریخ سیستم تامین اجتماعی تبدیل شده که سابقه مشابهی ندارد.
پیامدها بر معیشت بازنشستگان
این وضعیت اقتصادی در حالی رخ می دهد که منبع اصلی درآمد بازنشستگان و مستمری بگیران همان حقوق ماهیانه ای است که از سوی تامین اجتماعی پرداخت می شود. با توجه به نرخ تورم بالا و افزایش مداوم قیمت کالاها، مبالغ پرداختی به عنوان معوقات نمی تواند پوشش دهنده هزینه های زندگی ماه های فروردین و اردیبهشت باشد و با این هزینه ها همخوانی ندارد.
-
فیلم/ میثم ابراهیمی آهنگ مرحوم حمید هیراد را خواند / سالن در رشت به وجد آمدد
ارسال نظر