رکنا گزارش می دهد
ورود کمیسیون نظارت بهزیستی مشهد به خودکشی یک نفر در مرکز نگهداری معلولان
رکنا: میلاد مومیوند، جوان دارای معلولیت شدید ساکن در آسایشگاه شهید فیاضبخش مشهد، روز گذشته (۲۴ آذر ۱۴۰۴) در این مرکز توانبخشی خودکشی کرد و به زندگی خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار رکنا، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با تایید این خبر عنوان کرد: متأسفانه ظهر روز دوشنبه (۲۴ آذر ۱۴۰۴)، خبر فوت آقای مومیوند اعلام شد که در همان ساعات ابتدایی، حراست سازمان و نماینده قضایی در جریان امر قرار گرفتند و تحقیقات برای بررسی چگونگی این اتفاق آغاز شد.
مهدی برجی ادامه داد: براساس اعلام آسایشگاه شهید فیاضبخش، مرحوم میلاد مومیوند با خوردن قرص برنج به زندگی خود پایان داده و دستخطی از خود به عنوان وصیتنامه برجای گذاشته است.
وی اضافه کرد: ایشان در این وصیتنامه عنوان کرده که در صحت و سلامت عقل چنین تصمیمی گرفته است و کسی را مقصر ندانسته و هیچگونه دلخوری ندارد. این وصیتنامه دارای اثر انگشت و امضای آقای مومیوند است.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی همچنین اعلام کرد: برای بررسی دقیق جزئیات این حادثه ناگوار، عصر امروز کمیسیون نظارت بهزیستی استان تشکیل خواهد شد تا ابعاد این مسئله بررسی شده و نتایج آن اطلاعرسانی شود.
گفتنی است میلاد مومیوند متولد ۱۳۷۳ در بردسکن خراسان رضوی بوده است که برای کار و اشتغال در مشهد و آسایشگاه شهید فیاضبخش زندگی میکرده است.
اواسط سال ۱۴۰۲ و همزمان با تصمیم معاونت توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی مبنی بر انتقال برخی مددجویان دارای معلولیت از مشهد به شهرستان تربتجام، نام میلاد مومیوند نیز در لیست انتقال به مرکز تازهتأسیس این شهرستان قرار داشت که موجب اعتراض وی شد؛ اعتراضی که پرونده این انتقال را در آن مقطع، مختومه کرد.
ارسال نظر