افلاطونی: معادن موظف‌اند ۲۵ درصد عرصه فعالیت خود را به ایجاد فضای سبز اختصاص دهند/ صیانت از منابع طبیعی بدون هم‌افزایی دستگاه‌ها و مشارکت مردمی ممکن نیست
تبلیغات

رضا افلاطونی، رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، در جلسه تبیین سیاست‌های معاونت آبخیزداری، مراتع و امور بیابان که به‌صورت وبیناری با حضور مدیران ستادی و استانی برگزار شد، حفظ منابع طبیعی را مسئولیتی همگانی برای نسل حاضر و آینده دانست و افزود: برای دستیابی به حفاظت بهینه و توسعه پایدار، باید دستگاه‌هایی که در قبال منابع طبیعی تکلیف و مسئولیت اجتماعی دارند، بیش از پیش فعال و حساس شوند.

وی با اشاره به عام‌المنفعه بودن منابع طبیعی تأکید کرد: صیانت، احیا، توسعه و بهره‌برداری اصولی از این منابع نیازمند مشارکت واقعی مردم و نهادهای ذی‌ربط است.

افلاطونی با اشاره به نقش صنایع و معادن در تخریب برخی عرصه‌های طبیعی اظهار داشت: بر اساس قانون، واحدهای معدنی موظف‌اند ۲۵ درصد عرصه فعالیت خود را به ایجاد فضای سبز اختصاص دهند و مدیران منابع طبیعی استان‌ها باید بر اجرای کامل این تعهدات نظارت و پیگیری مستمر داشته باشند.

او ورود خیرین و سرمایه‌گذاران به عرصه منابع طبیعی را اقدامی ضروری دانست و از مدیران استانی خواست زمینه مشارکت آنان را با محوریت حفاظت و در قالب ماده ۳ قانون فراهم کنند.

رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در ادامه با تأکید بر ظرفیت بالای مراتع گفت: بخش عمده‌ای از خدمات و منافع مراتع در اختیار بهره‌برداران و مرتعداران است، از این‌رو باید از توان و تجربه آن‌ها برای مدیریت بهتر مراتع و حل چالش‌های موجود بهره گرفت.

افلاطونی در پایان خاطرنشان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و دانش‌آموختگان این حوزه، پشتوانه علمی و فنی ارزشمندی برای پیشبرد اهداف سازمان محسوب می‌شوند و لازم است از ظرفیت قانونی و تخصصی آنان در ستاد و استان‌ها بیش از گذشته استفاده شود.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی