فروش واکسن آنفولانزا با نرخ روز دلار!
تبلیغات

به گزارش رکنا به نقل از فارس، محمد هاشمی سخنگوی سازمان غذا و دارو ، اعلام کرد که تاکنون حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا تامین شده و در داروخانه‌ها در حال توزیع است. 

وی در ادامه گفت: علاوه بر واکسن هایی که پیش‌تر به معاونت بهداشت تحویل داده شده است، ۶۰۰ هزار دوز دیگر هفته آینده وارد کشور می‌شود و مابقی در مهرماه تحویل معاونت بهداشت داده خواهدشد.

هاشمی درباره اینکه واکسن‌های وارداتی از کدام کشورها خریداری شده است، توضیح داد: واکسن‌های وارداتی از فرانسه و هلند خریداری و با ارز آزاد تأمین شده‌اند؛ در حال حاضر قیمت هر دوز واکسن ۹۱۷ هزار تومان است اما محموله‌های بعدی با توجه به نوسانات نرخ ارز قیمت‌گذاری خواهند شد.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درخصوص وضعیت کمی واکسن‌ها در داروخانه‌های سراسر کشور گفت: در حال حاضر کمبودی در عرضه وجود ندارد و علاوه بر واکسن‌های وارداتی، واکسن نوترکیب تولید داخل نیز در داروخانه‌ها عرضه می‌شود. 

وی از تزریق واکسن رایگان یه گروه‌های پرخطر خبرداد و گفت: گروه‌های پرخطر می‌توانند واکسن را به صورت رایگان از معاونت بهداشت دریافت کنند. 

 هاشمی تاکید کرد: هرگونه فروش بالاتر از نرخ مصوب تخلف محسوب می‌شود و مردم در صورت مشاهده تخلفات می‌توانند موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی