خبر خوب از سیل / گوزن های گمشده در سیل ایران زنده هستند + عکس

به گزارش رکنا، سید عادل مولا، معاون اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: پس از فروکش شدن نسبی سیلاب در منطقه میانرود در پارک ملی دز و در جهت پایش از سلامت گوزن زرد ایرانی، محیط بانان اداره پارک ملی دز با همکاری و هماهنگی بخش محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان در روز گذشته ۵ دوربین تله‌ای در منطقه مرتفع سایت گوزن زرد ایرانی که قبلا جهت جلوگیری از آسیب از سیل در طغیان رودخانه احداث شده بود نصب گردید که خوشبختانه آثار سرگین و رد پای گوزن‌ها مشاهده شد.

03

وی درخصوص شرایط گوزن‌ها اظهار داشت: تاکنون هیچگونه تلفاتی از گوزن‌ها دیده نشده و خوشبختانه ردپا و سرگین تازه این گونه با ارزش در خطر انقراض را در محل سایت حفاظت گوزن زرد ایرانی را مشاهده کردیم.

مولا تصریح کرد: در جریان سیل و طغیان رودخانه دز در سال ۱۳۹۵ با وجود دبی شدیدتر رودخانه، گوزن‌ها توانستند خود را نجات دهند، زیرا گوزن‌ها شناگران ماهری هستند و امید به زنده ماندن گوزن‌های زرد ایرانی در میان رود دزفول (پارک ملی دز) بسیار زیاد است.

04

معاون اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان اذعان داشت: پس از سیل ۳ سال پیش، خاکریز مرتفعی در محل نگهداری گوزن‌ها ساخته شد تا در شرایط طغیان رودخانه محل امنی برای گوزن‌ها باشد که احتمال می‌رود در سیل کنونی نیز روی تپه بروند و یا به جنگل‌های دز پناه ببرند که با توجه به این موضوع ۵ دوربین تله‌ای در منطقه نصب گردید که بمحض دریافت اطلاعات گونه گوزن زرد باقی مانده در سایت اعلام خواهد شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی