حمله عرب ها به لنج ایرانی در خلیج فارس / ملوان بوشهری کشته شد + عکس
حوادث رکنا: حمله نیروهای اماراتی به لنج ایرانی یک کشته برجای گذاشت.
فیلم پربازدید از بلایی که سر لنج ایرانی در شارجه آمد
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، لنج ماهیگیری که از اسکله جلالی بوشهر برای ماهیگیری راهی دریا شده بود، بر اثر حمله گارد امارات، یکی از خدمه کشته شده و دو نفر هم مجروح شده اند از این لنج و خدمه های آن خبری در دست نیست.
عمار ماهینی مالک لنج با اعلام این خبر گفته: طبق آخرین تماس یکی از خدمه که گفته در نزدیکی دوبی هستند، فردا به تهران خواهد رفت تا از طریق وزارت خارجه و کشور اطلاعی از خدمه لنج در کشور امارات کسب کنیم.
طبق گزارش منابع مطلع ملوان قربانی حمله اماراتی ها یاسین لطفی پور نام دارد این صیاد بوشهری امروز بر اثرحمله پلیس Police امارات به یک فروند لنج صیادی کشته شد. در این حمله دو نفر از صیادان هم مجروح شدند.
-
فیلم گفتگو/ دو پایم را گرفتند، اما نتوانستند مرا از رکاب زدن متوقف کنند/ از سانحه تا چهار قهرمانی در هندبایک پارالمپیک
ارسال نظر