انهدام باند کلاهبرداران با فروش خودروهای تصادفی با روش پلاک نمره!
حوادث رکنا: 4 کلاهبردار حرفه ای پس از آگهی خودروی سالم در فضای مجازی در زمان فروش خودروهای تصادفی و رنگ شده به طعمه هایشان می فروختند.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ حسین فاضلی رییس کلانتری 150 تهرانسر گفت: با افزایش پرونده های خرید و فروش خودروهای تصادفی به جای خودروی سالم از سوی چند کلاهبردار در فضای مجازی، پرونده ای در این خصوص در کلانتری تشکیل و تیم های عملیاتی وارد عمل شدند.
وی افزود: با هماهنگی های انجام شده از سوی پلیس Police فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران و رصد فضای مجازی، چهار متهم این پرونده شناسایی شدند و پس از هماهنگی با مقام قضایی و در عملیاتی غافلگیرانه 4 کلاهبردار حرفه ای در مخفیگاهشان دستگیر شدند.
رئیس کلانتری 150 تهرانسر، عنوان داشت: متهمان در بازجویی های انجام شده اعتراف کردند خودروهای سالم را در فضای مجازی برای فروش آگهی می کردند اما در زمان معامله یک خودروی تصادفی و تعمیری مشابه را به مشتری می فروختند و تا کنون به این شیوه ده های خودروی تصادفی و تعمیری را فروخته اند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: به این ترتیب پرونده با اعتراف متهمان تکمیل و با شناسایی تعدادی از مالباختگان و خسارت دیدگان، پرونده همراه متهمان به پلیس آگاهی تهران منتقل شد.
سرهنگ فاضلی، در پایان ضمن توصیه به شهروندان در خصوص خرید و فروش و معامله در فضای مجازی، هشدار داد: از آنجا که کلاهبرداران در فضای مجازی در کمین هستند، باید مراقب بود تا با عجله و شتاب در دام آنها نیفتاده و پیش از اقدام به خرید از اعتبار و صحت موضوع معامله آگاهی دقیق حاصل کرد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم/ مسی، نیمار و امباپه چرا قهرمان اروپا نشدند؟ روایت نیمار از پشت پرده PSG
ارسال نظر