زن خائن باید در دیوانه خانه کار کند! / عجیب ترین مجازات!
رکنا: قضات دادگاه زن و مردی را که بهصورت پنهانی با یکدیگر رابطه برقرار کرده بودند، به شلاق، تبعید و کار اجباری در مرکز نگهداری بیماران روانی محکوم کردند.
رسیدگی به این پرونده با شکایت زنی جوان آغاز شد. او به مأموران پلیس گفت که شوهرش بهطور مخفیانه با زنی ناشناس در ارتباط است و میترسد زندگی مشترکش از هم بپاشد. او گفت: من و شوهرم زندگی خوبی داشتیم اما از وقتی که او برای ادامه تحصیل به دانشگاه رفت، همهچیز خراب شد.
او گفت: «شوهرم دیروقت به خانه میآید و مدام از طریق تلفنش با زنی غریبه چت میکند. هرچند ابتدا فکر کردم که اشتباه میکنم اما وقتی گوشی تلفن همراهش را کنترل کردم، فهمیدم پای یک زن در میان است. چند مرتبه با او در اینباره صحبت کردم اما شوهرم این رابطه مخفیانه را منکر شد. واقعیت این است که زن غریبهای میخواهد زندگیام را خراب کند.» بهدنبال این شکایت، مأموران پلیس فتا به بررسی تماسهای شوهر این زن پرداختند و دریافتند همانطور که همسرش مدعی است او با زن غریبهای رابطه دارد. به این ترتیب 2متهم دیروز در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شدند.
در این جلسه ک ابتدا زن جوان بار دیگر شکایتش را مطرح کرد و گفت: شوهرم به من خیانت کرده و دیگر حاضر به زندگی با او نیستم. در ادامه مرد جوان در دفاع از خودش گفت: زن جوان همدانشگاهی من است و چند مرتبه بهخاطر درسهایم با او صحبت کردهام و رابطه دیگری در کار نیست.همسرم دچار توهم شده است.
سپس دومین متهم که زن متاهلی است گفت: من هیچ رابطه مخفیانهای با این مرد نداشتم. او همدانشگاهیام بود و فقط چند مرتبه در فضای مجازی با او چت کردم و بیگناهم. با پایان دفاعیات متهمان هیأت قضایی وارد شور شدند و 2متهم را گناهکار تشخیص دادند. براساس رأی قضات، هر دو متهم به تحمل 99ضربه شلاق Whip محکوم شدند. همچنین مرد جوان باید 2سال بهطور اجباری در منطقهای بد آب و هوا ساکن شود. زن جوان نیز به انجام یکسال کار اجباری بهصورت هفتهای 3روز و هر بار 6ساعت در یکی از مراکز نگهداری بیماران روانی محکوم شد.
-
آخرین قسمت اعترافات مجید سالک؛ روایت خودکشی مخوف ترین قاتل سریالی دهه ۶۰ + فیلم
حکم عادلانه ای بوده.