استقلال ۱۱۰۰ گله شد / آسانی وارد تاریخ آبیها شد
رکنا ورزشی:تیم فوتبال استقلال با پیروزی ۲ بر صفر مقابل سپاهان در هفته سوم لیگ برتر، به یک رکورد ویژه در تاریخ این رقابتها دست یافت.
به گزارش رکنا، آبیپوشان در این دیدار خیلی زود به گل رسیدند. یاسر آسانی، وینگر آلبانیایی استقلال، دروازه سپاهان را باز کرد تا نامش به عنوان زننده هزار و یکصدمین گل استقلال در تاریخ لیگ برتر ثبت شود.
استقلال در ادامه نیز یک بار دیگر موفق به گلزنی شد و با برتری ۲ بر صفر از زمین خارج شد. به این ترتیب، مجموع گلهای استقلال در تاریخ لیگ برتر به ۱۱۰۱ گل رسید.
آسانی با ثبت گل ۱۱۰۰، در کنار بازیکنانی قرار گرفت که گلهای رُند و تاریخی استقلال را در لیگ برتر به ثمر رساندهاند.
گلهای ویژه استقلال در لیگ برتر
گل شماره ۱: سیدعلی موسوی
گل شماره ۱۰۰: رضا عنایتی
گل شماره ۲۰۰: رضا عنایتی
گل شماره ۳۰۰: پیروز قربانی
گل شماره ۴۰۰: عبدالجبار مومنی (گل به خودی)
گل شماره ۵۰۰: گوران یرکوویچ
گل شماره ۶۰۰: حنیف عمرانزاده
گل شماره ۷۰۰: علی قربانی
گل شماره ۸۰۰: محمد دانشگر
گل شماره ۹۰۰: سبحان خاقانی
گل شماره ۱۰۰۰: مهرداد محمدی
گل شماره ۱۱۰۰: یاسر آسانی
استقلال با رسیدن به این رکورد، اکنون ۱۱۰۱ گل در تاریخ لیگ برتر به ثمر رسانده و این دستاورد، یکی از رکوردهای آماری ویژه این باشگاه در فوتبال ایران محسوب میشود.
-
فیلم ناله های پدر گندم کوچولو / 2 زن دختر زیبایم را ربودند کمک کنید + عکس دختربچه
ارسال نظر