آزادی همچنان در انتظار بازگشت؛ نیم‌ فصل هم برای افتتاح زود است

به گزارش رکنا،  علی دهقانی امروز (یکشنبه) در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت ورزشگاه آزادی اظهار کرد: امروز جلسه‌ای در خصوص شرایط این ورزشگاه برگزار شد. برای میزبانی مسابقات، الزامات مشخصی وجود دارد که هنوز برخی از آنها در ورزشگاه تکمیل نشده است.

وی افزود: میکسدزون، محوطه ورود اتوبوس‌ها، سالن کنفرانس، اتاق داوران، محل استقرار اعضای LOC، اتاق پزشکی، اتاق دوپینگ و اتاق VAR از جمله بخش‌هایی هستند که هنوز آماده نشده‌اند. با این شرایط، فکر می‌کنم در آذر یا دی بتوان روی چمن ورزشگاه آزادی مسابقه برگزار کرد؛ البته موضوع فقط آماده شدن چمن نیست و مجموعه‌ای از الزامات دیگر نیز باید تکمیل شود.

مسئول برگزاری بازی‌های بین‌المللی فدراسیون فوتبال با اشاره به قوانین جدید کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: بر اساس این قوانین، تمام ورزشگاه‌ها باید دارای TV Compound یا محوطه ویژه پخش تلویزیونی باشند. دیگر امکان استقرار خودروهای پخش تلویزیونی داخل تونل ورزشگاه وجود ندارد و باید محوطه‌ای با متراژ مشخص در خارج از تونل برای استقرار این خودروها در نظر گرفته شود.

دهقانی ادامه داد: این بخش در ورزشگاه آزادی هنوز آماده نشده و کابل‌کشی‌های مربوط به آن نیز انجام نشده است. به مسئولان ورزشگاه تاکید کرده‌ایم که همزمان با ادامه روند بازسازی، این موارد را نیز تکمیل کنند؛ چرا که اجرای آنها برای استاندارد شدن ورزشگاه و میزبانی از مسابقات بین‌المللی ضروری است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در ورزشگاه آزادی گفت: کارهای زیادی در این مجموعه انجام شده است. صندلی‌گذاری انجام شده، سکوها بازسازی شده‌اند، عملیات ایمن‌سازی صورت گرفته و از نظر ظاهری نیز ورزشگاه به شرایط استانداردتری نزدیک شده است. سرویس‌های بهداشتی نیز بازسازی شده‌اند.

دهقانی همچنین درباره روند مقاوم‌سازی ورزشگاه اظهار کرد: وضعیت ورزشگاه پیش از این به گونه‌ای بود که اگر زلزله‌ای با قدرت پنج و نیم ریشتر رخ می‌داد، احتمال آسیب جدی به مجموعه وجود داشت. ستون‌ها و بخش‌هایی که از قبل دچار مشکل بودند، بازسازی و مقاوم‌سازی شدند.

وی افزود: از نظر ایمنی می‌توان گفت حداقل ۳۰ تا ۴۰ سال به عمر ورزشگاه آزادی اضافه شده است. این بخش از پروژه بسیار مهم بود و اتفاق بزرگی برای مجموعه محسوب می‌شود.

مسئول برگزاری بازی‌های بین‌المللی فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه تکمیل سازه به معنای آماده بودن ورزشگاه برای برگزاری مسابقه نیست، گفت: نازک‌کاری‌ها، اتاق‌ها و فضاهایی که به آنها اشاره کردم هنوز تکمیل نشده‌اند. امیدوارم تا پایان امسال تمام این بخش‌ها آماده شود تا بتوانیم بار دیگر از ورزشگاه آزادی برای برگزاری مسابقات استفاده کنیم.

با توجه به شرایط فعلی و نیاز ورزشگاه به تکمیل بخش‌های مختلف، بازگشت آزادی به میزبانی مسابقات در نیم‌فصل نخست لیگ برتر امکان‌پذیر نخواهد بود و احتمال برگزاری مسابقات در این ورزشگاه از آذر یا دی مطرح شده است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1237555
  • فیلم/ نگاهی به چیدمان منزل هنری و ایرانی پسند «ایرج نوذری» و همسرش / از مبلمان مدرن و دکوری های جذاب تا حضور پر رنگ موسیقی

اخبار تاپ حوادث