این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
نفیسه روشن: رفتم که مهاجرت کنم ولی دیدم پراید این وطن میارزه به بنز آخرین مدل یک جماعت لجن+عکس
نفیسه روشن که خبر مهاجرتش به دوبی حسابی سر زبانها افتاده بود با اعتراف به اینکه واقعا قصد مهاجرت از ایران را داشته دلایلی که از مهاجرت منصرف شده است را توضیح داد.
نفیسه روشن، متولد ۱۳ اردیبهشت ۱۳۶۱، یکی از بازیگران شناختهشده تلویزیون و سینمای ایران است. او فعالیت حرفهای خود را با بازی در مجموعه «روزهای بهیادماندنی» در سال ۱۳۸۲ آغاز کرد، اما شهرت او عمدتاً به خاطر بازی در مجموعه تلویزیونی «اغما» به دست آمد. نفیسه روشن در یک خانواده پنجنفره به دنیا آمده و فرزند نخست خانواده است. پدرش در نیروی هوایی ارتش به عنوان مهندس پرواز فعالیت میکرد و مادرش خانهدار است. او همچنین دو برادر به نامهای میلاد و مسعود دارد که هر دو به عنوان خلبان و مهندس پرواز در نیروی هوایی مشغول به کار هستند.
ماجرای خبر مهاجرت نفیسه روشن
زمستان گذشته، شایعاتی درباره مهاجرت نفیسه روشن به کشور امارات منتشر شد. با این حال، او به تازگی در یک استوری، دلایل خود را برای انصراف از این تصمیم توضیح داد و دیدگاهش را با مخاطبان به اشتراک گذاشت.
![]()
ارسال نظر