سینا مهراد، بازیگر سریال «از یاد رفته»: 3 سال دانشگاه درس خوندم، این رشته مال دختراست، خداروشکر که اخراج شدم
تبلیغات

دوران دانشجویی و ورود به دنیای هنر

در برنامه «دورهمی»، سینا مهراد از داستان تغییر مسیر زندگی خود سخن گفت. او اشاره کرد که در ابتدا شش ترم را در رشته معماری پشت سر گذاشته، اما این حوزه با روحیات او همخوانی نداشت. مهراد توضیح داد که در کلاس‌های دانشگاه معمولا تنها پسر یا در کنار یکی دو پسر دیگر بود و معماری را رشته‌ای ظریف دانست که علاقه‌مند به آن نبود.

اتفاقی که نقطه عطف زندگی شد

به گفته مهراد، او روحیه‌ای فعال و پرجنب‌وجوش دارد و نمی‌توانست خود را با پشت‌میزنشینی سازگار کند. در ادامه، او از دریافت نامه اخراج از دانشگاه خبر داد و این اتفاق را نقطه عطفی در زندگی خود دانست. برخلاف انتظار، او از این اخراج خوشحال بود و تاکید کرد که این رویداد به او فرصتی داد تا زندگیش را در مسیر علاقه اصلی‌اش یعنی سینما متمرکز کند.

تمرکز بر دنیای سینما و بازیگری

پس از خروج از دانشگاه، سینا مهراد تصمیم گرفت تمام انرژی خود را صرف فعالیت در عرصه هنر کند. وی گفت که سینما با روحیات و علایقش هماهنگ‌تر بود و این انتخاب باعث شد شروع جدی‌تری در مسیر هنری خود داشته باشد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی