عکس/ استایل مجلسی و ست نیوشا ضیغمی و همسرش روی فرش قرمز جشنواره مسکو با  پوشش کامل / خانم بازیگر نشون داد با حجاب کامل هم میشه به زیبایی درخشید!
تبلیغات

سی و هفتمین فستیوال بین‌المللی فیلم مسکو با حضور کشورهای مختلفی از جمله روسیه، اسپانیا، فرانسه، ایران، بلغارستان و صربستان برگزار شد. فیلم «دریا و ماهی پرنده» به کارگردانی مهرداد غفارزاده و تهیه‌کنندگی امیر پورکیان، توانست از سوی دبیرخانه جشنواره مسکو برای بخش اصلی این رویداد پذیرفته شود.

حضور بازیگران اصلی در جشنواره

این جشنواره با حضور بازیگرانی چون نیوشا ضیغمی و علی‌اکبر صحرایی، که از هنرمندان اصلی فیلم «دریا و ماهی پرنده» هستند، جلب توجه کرد.

خانم ضیغمی درباره حضور این فیلم در جشنواره مسکو اظهار داشت که: «فیلم دارای سوژه‌ای کاملاً متفاوت است و بدون شک در زمان اکران عمومی، حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت.»

اشاره به نقش کودکان کار

فیلم «دریا و ماهی پرنده» با پرداخت به مضمون خاص خود که شامل موضوعاتی مرتبط با کودکان کار است، بازیگران نوجوان بسیاری را در خود جای داده است. یکی از این هنرمندان علی‌اکبر صحرایی بود که با نمایش توانایی‌های قابل توجه خود توجه مخاطبان و حتی همکارانش را جلب کرد، به طوری که عملکرد وی در فیلم موجب حیرت دیگران شده بود.

حضور نیوشا ضیغمی و همسرش روی فرش قرمز

نیوشا ضیغمی به همراه همسرش در این جشنواره حضور یافتند و نقش او در فیلم «دریا و ماهی پرنده» یکی از دلایل اصلی شرکت در این رویداد معتبر بین‌المللی بود.

تصویر

 

  • بازی Absolum تاریخ انتشار دریافت کرد + فیلم

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی