این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
عکس جدید عارفه معماریان در 34 سالگی / تغییر چهره «دختر محمود نقاش» پس از ۶ سال
نقش طاهره در سریال پایتخت ۵، اولین حضور تلویزیونی برجسته عارفه معماریان بود که در آن، شخصیت نقی معمولی در گذشته به خواستگاری او رفته بود. در یکی از فصل های سریال، شخصیت «ارسطو» نیز به طاهره علاقهمند شد. این نقش کوتاه، اما کلیدی، باعث شد که عارفه معماریان در میان مخاطبان تلویزیون شناخته شود.

عارفه معماریان ، بازیگری که با نقش «طاهره دختر محمود نقاش» در سریال محبوب «پایتخت ۵» به شهرت رسید، اخیراً عکسی از خود در شبکههای اجتماعی منتشر کرده که تغییرات چهره او پس از شش سال را به نمایش میگذارد. این عکس به سرعت در فضای مجازی پربازدید شده و توجه کاربران را به خود جلب کرده است.
عارفه معماریان
در اینجا جدیدترین عکس از تغییر چهره عارفه معماریان، بازیگر نقش «طاهره دختر محمود نقاش» در سریال پایتخت را بعد از ۶ سال و در ۳۴ سالگی مشاهده میکنید.

دختر محمود نقاش سریال پایتخت
دختر محمود نقاش در سریال «پایتخت»، شخصیت «طاهره» نام دارد که توسط بازیگر «عارفه معماریان» ایفا شده است. معماریان که فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۸۰ با تئاتر آغاز کرده و با بازی در سریال «مانکن» به شهرت رسید، در سریال «پایتخت ۶» نیز نقش «طاهره» را بر عهده داشت. این شخصیت پیش از این خواستگار نقی معمولی بوده اما در ادامه داستان مورد توجه ارسطو قرار میگیرد.

رادیکال ۲، دیکتاتور عاشق، اطلسی های لگدمال شده، عطر تقلبی، پایان بدون نقطه، کاش خوابت را ندیده بودم،به اتفاق بانو، قوی تر و … از جمله نمایش هایی هستند که عارفه معماریان در آنها به ایفای نقش پرداخته است.
بهار سریال مانکن در این ساخته حسین سهیلی زاده با چهره های مشهوری همبازی شد و توانست از تجربیات بازیگری آنها استفاده کند و از پس نقشش به خوبی برآید.
عارفه معماریان تجربه بازی در فیلم دو روز تا ماندن به کارگردانی عمار خطی و تهیه کنندگی محمد طاهرنژاد را در کارنامه هنری اش دارد.
اینستاگرام
-
گل دوم لوانته به بارسلونا توسط خوزه لوئیس مورالس پنالتی(5+48) + فیلم
ارسال نظر