فیلم / صحرا اسداللهی: پدرم سرایدار بود، مامانم حامله بود گوشوارشو فروخت برام کفش و مقنعه خریدن ولی ...
صحرا اسداللهی مهمان برنامه رک مجید واشقانی است و درباره یکی از خاطرات دوران تحصیلش صحبت می کند.

صحرا اسداللهی: از کودکی تا درخشش در دنیای سینما
صحرا اسداللهی که در تاریخ 27 مرداد 1371 در روستای کندر متولد شد، یکی از بازیگران مطرح کشور است. او فارغالتحصیل رشته معماری بوده و دانشآموخته سینما از دانشگاه سوره است. این هنرمند از تئاتر کار هنری خود را آغاز کرده و در یکی از فیلمهای برجسته ساخته اصغر فرهادی، یعنی فیلم «فروشنده»، به خوبی درخشیده است. علاوه بر هنر، مدتی نیز به تدریس درس ریاضی مشغول بوده است.
صحرا در روستای کندر در 14 کیلومتری شهر کرج به دنیا آمده و خود را یک "دختر پشت کوهی" مینامد. او تنها یک برادر کوچکتر از خود دارد.
خاطره تلخ جشن الفبا
صحرا اسداللهی در گفتگویی با مجید واشقانی، خاطرهای از کلاس اول دبستانش را روایت کرد. او گفت: «پدرم قرار بود در یزد سرایدار باشد و برای ما هم جشن الفبا برگزار میشد. من خیلی اصرار کردم که پدر و مادرم در جشن من شرکت کنند. مادرم آن زمان باردار بود و گوشوارهاش را فروخت تا کفش و مقنعه برای من خریداری کند. کلاس ما 36 نفر دانشآموز داشت، اما تعداد حروف الفبا 32 تا بود و معلم من را انتخاب نکرد. این اتفاق باعث شد در حضور پدر و مادرم احساس تحقیر کنم.»
احساسات و تجربیات کودکی
این خاطره نشاندهنده سختیهایی است که صحرا در روزهای کودکی تجربه کرده و شاید این لحظات، بخشی از شخصیت مقاوم و مستقل او در آینده را شکل داده است.
منبع:ساعدنیوز
ارسال نظر