تبلیغات

به گزارش رکنا ، محمود بهزادی‌راد در رابطه با آخرین وضعیت نرگس محمدی گفت: ساعت ۷ عصر روز شنبه ۹ تیر ماه مطلع شدم که موکلم از زندان Prison به بیمارستان ایران مهر منتقل و بستری شده و همچنان در بیمارستان است.

وکیل مدافع « نرگس محمدی» در رابطه با علت بازداشت موکل خود، عنوان کرد: ایشان به اتهام تاسیس لگام ( لغو گام به گام اعدام)، به عنوان جرم Crime اصلی و چند پرونده تجمیع شده دیگر نهایتاً به 10 سال حبس قطعی محکوم شده است.

وی همچنین در رابطه با آخرین اقدام حقوقی انجام شده در پرونده موکلش گفت: ۶ سال و ۴ ماه از مدت بازداشت موکلم می گذرد و حدود 3 سال و 8 ماه از مدت محکومیتشان باقی مانده است.این در حالی است که با وجود امکان استفاده از آزادی Freedom مشروط برای موکلم، علی‌رغم درخواست آزادی مشروط، متاسفانه تاکنون با آن موافقت نشده است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 395116
  • فیلم/ اعتراف تلخ آقا رشید؛ سال هاست با افسردگی زندگی می کنم و دارو می خورم

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات