سقوط یک روس پنج تماشاگر آرژانتینی را روانه بیمارستان کرد
حوادث رکنا: تارنمای روزنامه انگلیسی مترو خبر داد که در پی سقوط یک مرد روس برهنه از طبقه ششم یک ساختمان، پنج هوادار تیم ملی فوتبال آرژانتین مجروح شدند.
این حادثه Incident زمانی رخ داد که هواداران آرژانیتن پریروز (26 خرداد) و پس از تماشای تساوی 1 - 1 تیم محبوب شان در برابر تیم ملی ایسلند در حال بازگشت به هتل خود در خیابان واسیلیوسکایای مسکو بودند.
مترو دیروز به نقل از شاهدان نوشت که این جوان روس پیش از سقوط Fall بر لبه پنجره ایستاده و به رهگذران فحاشی و توهین می کرد. وی هنگامی که آرژانتینی ها در حال عبور از نزدیکی ساختمان وی بودند تعادلش را از دست داده و بر سر آنها سقوط کرد. گردن یکی از مجروحان به شدت مجروح شده و پای دیگری زخمی شده است.
به نوشته مترو، این مرد در بخش آی سی یو بیمارستان درگذشت و پیش بینی می شود که مجروحان آرژانتینی پیش از بازی بعدی تیم شان از بیمارستان مرخص شوند.
روز شنبه نیز در پی تصادف Crash یک تاکسی با عابران پیاده در یکی از خیابان های مسکو، هشت نفر مجروح شدند که یکی از آنان مکزیکی بود.
به گفته رسانه های روسیه، راننده قرقیزستانی این تاکسی هنگام رانندگی به خواب رفته و ناخودآگاه وارد پیاده رو شده بود.
-
فیلم پرش دیدنی نهنگ