حوادث موتورسواران زن کمتر از مردان است/  صدور گواهینامه موتور برای بانوان در مراحل پایانی

مدیرعامل صندوق تأمین خسارت‌های بدنی از کمتر بودن حوادث مربوط به موتورسیکلت‌های مورد استفاده بانوان نسبت به مردان خبر داد و گفت روند صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان در مراحل پایانی قرار دارد.

مهدی قمصریان با اشاره به پرونده‌های مربوط به موتورسواران زن اظهار کرد: در پنج ماهه نخست امسال حدود ۱۰ پرونده در حوزه موتورسیکلت بانوان به صندوق ارجاع شده و در مجموع بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خسارت از سوی صندوق پرداخت شده است.

وی درباره میزان حوادث موتورسواران زن گفت: آمار موجود هنوز به‌طور کامل تلخیص نشده، اما «علی‌الظاهر در مقایسه با موتورسیکلت‌های مورد استفاده آقایان، حوادث مربوط به بانوان کمتر گزارش شده است.»

قمصریان افزود که علاوه بر کمتر بودن تعداد و تراکم استفاده از موتورسیکلت در میان زنان، به نظر می‌رسد رانندگی محتاطانه‌تر و رعایت بیشتر قوانین نیز در این موضوع مؤثر باشد.

گسترش موتورسواری زنان

مدیرعامل صندوق تأمین خسارت‌های بدنی با اشاره به افزایش استفاده زنان از موتورسیکلت گفت این روند هم در مناطق شهری و هم غیرشهری در حال گسترش است.

به گفته قمصریان، موتورسیکلت به دلیل هزینه پایین‌تر و متناسب بودن با برخی شرایط اقتصادی و اجتماعی، به یکی از وسایل جایگزین تبدیل شده و استفاده از آن میان زنان رو به افزایش است.

او همچنین درباره صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان گفت: «اراده جدی دولت برای اجرای این کار و به سرانجام رساندن آن» وجود دارد و ابراز امیدواری کرد دستگاه‌های مسئول با سرعت بیشتری مقدمات اجرای آن را فراهم کنند.

قمصریان اعلام کرد مصوبه مربوط به آموزشگاه‌های رانندگی متناسب با موتورسیکلت بانوان و شرایط و ضوابط آن ابلاغ شده و پیگیری‌های لازم برای صدور گواهینامه نیز انجام شده است.

هشدار درباره موتورسواری بدون گواهینامه و بیمه

مدیرعامل صندوق تأمین خسارت‌های بدنی در عین حال درباره استفاده از موتورسیکلت بدون گواهینامه و بیمه هشدار داد و تأکید کرد صندوق خسارت زیان‌دیدگان شخص ثالث را طبق قانون پرداخت می‌کند، اما در موارد قانونی، خسارت پرداخت‌شده از راننده فاقد بیمه بازیافت خواهد شد.

او همچنین تصریح کرد راننده مقصر فاقد گواهینامه مشمول پرداخت خسارت از سوی صندوق به خودش نیست و گفت: «ما متأسفانه یا خوشبختانه یا با هر تعریف دیگری، بر اساس قانون امکان پرداخت خسارت به راننده مقصر فاقد گواهینامه را نداریم و اساساً چنین امکان قانونی وجود ندارد.»

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1244998
  • تکذیب توزیع مرغ های فاسد منجمد در کشور؛ توضیح درباره محموله‌ های تاریخ‌ گذشته + فیلم