معاون پرستاری وزارت بهداشت: رهبر شهید «مدافع یک‌تنه» حقوق پرستاران بود
تبلیغات

 به گزارش رکنا به نقل از دکتر عباس عبادی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب به برخی اقشار جامعه توجه ویژه‌ای داشتند، اظهار کرد: تعدد اقشار و گروه‌های مختلف در جامعه ایرانی مشهود است. پرستاران، یکی از گروه‌های نظام سلامت هستند که به کرات در روز پرستار با رهبر شهید دیدار کرده‌اند. محبت حضرت آقا به پرستاران و برگزاری جلسات اختصاصی ایشان با گروه‌های پرستاری را بارها و بارها تجربه کرده‌ایم.

او  با بیان اینکه رهبر شهید در حوزه پرستاری بر دو موضوع تاکید داشتند، توضیح داد: ایشان بر جنبه انسانی، نوع‌دوستی و معنوی حرفه پرستاری همواره تاکید داشتند؛ مولفه‌هایی که حرفه پرستاری را نسبت به حرف دیگر متفاوت می‌کند. پرستاران، همواره در مواجهه با انسان‌های رنجوری قرار دارند که دست آنها از همه‌جا کوتاه است. حضرت آقا همواره بر موضوع تاکید داشته‌اند که پرستاران، قشر ایثارگر هستند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه توجه به مسائل علمی از دیگر تاکیدات رهبر شهید در حوزه پرستاری است، گفت: رهبر شهید به جنبه علمی و آموزش حرفه پرستاری اهیمت می‌دادند. حضرت آقا بر ضرورت دانش به‌روز، برگزاری دوره‌های آموزشی برای گروه پرستاری و ارائه مراقبت‌ها براساس اصول علمی تاکید داشتند؛ مولفه‌هایی که به کرات بر آن تاکید کرده‌اند. 

عبادی با بیان اینکه رهبر شهید بر حوزه سلامت اشراف داشتند، خاطرنشان کرد: با توجه به اشراف کامل ایشان بر نظام سلامت، معتقد بودند آن گونه که باید به شان پرستاری در نظام سلامت پرداخته نشده‌ است. بسیاری اوقات، رهبر شهید یک‌تنه مدافع حقوق مادی و معنوی گروه پرستاران بودند. 

او درباره اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری نیز گفت: پس از وقفه‌ای ۱۵ ساله، قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری طی چند سال گذشته به سرانجام رسید. پس از دوران دو ساله پاندمی کرونا؛ رهبر شهید بر اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تاکید داشتند. عملیاتی‌شدن قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری به لطف و تاکید رهبر شهید است.   

عبادی با بیان اینکه قدردان بزرگواری و بزرگ‌منشی ایشان هستیم، گفت: گروه‌های پرستاری مانند سایر اقشار جامعه احساس می‌کنند پدر معنوی خود را از دست‌ داده‌اند. امیدوارم با ارائه خدمات انسان‌دوستانه و علمی در شان مردم ایران بتوانیم به تمام وصایای رهبر شهید در حوزه پرستاری عمل کنیم.  

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1229894
  • تصاویر آخرین زیارت امام شهید ایران‌ بر فراز حرم حضرت معصومه(س) + فیلم

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات