فیلم / حدیث فولادوند: بهرام رادان چشم روشنه نه رضا گلزار

حدیث فولادوند، بازیگر سینما و تلویزیون، در گفت و گویی با پادکست «اثر پروانه ای» درباره چهره‌های مطرح سینمای ایران صحبت کرد و نظرش را درباره جذاب‌ترین بازیگر مرد سینما بیان کرد.

این بازیگر در بخشی از این گفت و گو، با مقایسه بهرام رادان و محمدرضا گلزار، اعلام کرد که از نظر او بهرام رادان چشم روشن‌ترین و جذاب‌ترین چهره مرد سینمای ایران است.

اظهارنظر فولادوند در مدت کوتاهی در شبکه‌های اجتماعی بازنشر شد و کاربران درباره این انتخاب دیدگاه‌های متفاوتی مطرح کردند. برخی با نظر او موافق بودند و برخی دیگر همچنان محمدرضا گلزار را یکی از خوش چهره‌ترین بازیگران سینمای ایران دانستند.

حدیث فولادوند متولد ۲۰ دی ۱۳۵۶ در تهران است و اصالت بختیاری دارد. او فعالیت هنری خود را از سنین نوجوانی و با حضور در کلاس‌های بازیگری گلاب آدینه آغاز کرد.

فولادوند نخستین تجربه سینمایی خود را با فیلم «دست های آلوده» به کارگردانی سیروس الوند به دست آورد، اما با بازی در سریال «گمگشته» به شهرت رسید و پس از آن در آثار مختلف سینمایی و تلویزیونی حضور پیدا کرد.

اظهارنظرهای هنرمندان درباره همکاران خود همواره با بازتاب گسترده ای در فضای مجازی همراه می شود و این بار نیز مقایسه بهرام رادان و محمدرضا گلزار توسط حدیث فولادوند، بحث تازه ای میان علاقه مندان سینمای ایران ایجاد کرده است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1233626

اخبار تاپ حوادث