اگه تو هم به هرکسی دوست و رفیق نمیگی حتما صحبت های مهران مدیری و امیرحسین قیاسی رو ببین/ آدم حسابی پیدا کردن سخته تو این دور و زمونه!مگه نه؟
تبلیغات

امیرحسین قیاسی ، نویسنده، مجری و کمدین توانمند و محبوب، در تاریخ 28 آبان 1371 در شهر تهران متولد شد. او اصالتی بروجردی دارد و از طرف مادری به استان لرستان وابسته است. پدرش سال‌ها قبل دار فانی را وداع گفت و مادرش اکنون بازنشسته است. وی ابتدا در رشته مهندسی عمران به تحصیل پرداخت و مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه صنایع قم دریافت کرد. سپس تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد و همان رشته در دانشگاه علم و صنعت ایران ادامه داد. از دوران نوجوانی امیرحسین به نوشتن طنز در وبلاگ شخصی‌اش علاقه‌مند بود و طی دوران دانشگاه نیز نخستین قدم‌هایش را در اجرای کمدی برداشت.

مهران مدیری؛ هنرمندی با کارنامه‌ای پربار

مهران مدیری ، یکی از چهره‌های برجسته هنر و نمایش ایران، در 18 فروردین سال 1346 در شهر تهران دیده به جهان گشود. او پس از اخذ دیپلم وارد دانشگاه شد، اما به دلیل علاقه و اشتیاق فراوانی که به عرصه بازیگری داشت، تحصیلات دانشگاهی خود را نیمه‌کاره رها کرد و وارد دنیای هنر شد. وی در سال 1368 فعالیت حرفه‌ای خود را از گویندگی در رادیو آغاز کرد و به مدت شش سال نیز در برنامه داستان شب مشغول به کار بود. مدیری در نوروز سال 1372 با بازی در مجموعه طنز «نوروز 72» به کارگردانی داریوش کاردان توانست در عرصه بازیگری در تلویزیون نیز بدرخشد.

نظر متفاوت مهران مدیری درباره یک دوست خوب

مهران مدیری در برنامه «پامپ» به بیان ویژگی‌های یک دوست خوب پرداخت و گفت:

یک دوست خوب باید آرام، ساکت و بی‌آزار باشد. مهم‌ترین ویژگی یک دوست خوب این است که آسیبی به شما نرساند. این شخص هرجا بتواند به شما مشورت می‌دهد، و شما می‌توانید اطمینان داشته باشید که همه چیز نزد او امن خواهد بود. این فرد، در حقیقت یک آدم حسابی است.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی