اولین رونمایی از جزئیات پرونده بابک زنجانی از زبان وکیلش در مصاحبه با مجید واشقانی
تبلیغات

به گزارش رکنا، در گفت‌وگوی مجید واشقانی با رسول کوهپایه‌زاده، وکیل بابک زنجانی ، جزئیات تازه‌ای از پرونده و نحوه رسیدگی قضایی به این متهم اقتصادی مطرح شد.

کوهپایه‌زاده در این گفت‌وگو با اشاره به قرارداد وکالت خود با زنجانی گفت: «قرارداد وکالت من با آقای بابک زنجانی به مبلغ یک میلیارد تومان بود و این قرارداد در سال ۱۳۹۳ تنظیم شد.»

او درباره روند بازداشت موکلش توضیح داد: «آقای زنجانی در ۹ دی‌ماه ۱۳۹۲ بازداشت شد و در این بازداشت، به‌نظر من شتاب‌زدگی‌هایی صورت گرفت که لزوماً بر اساس معیارهای دقیق قضایی نبود. صندوقچه پاندورای بابک زنجانی باید دفن می‌شد؛ شاید او بدهکار باشد، اما آیا هر بدهکاری مجرم است؟ خیر.»

این وکیل دادگستری با انتقاد از نحوه برخورد با موکلش افزود: «ما آمدیم و فردی را که در اوج تحریم‌های بانکی و مالی فعالیت داشت، با دستبند به انفرادی اوین فرستادیم و بعد از او خواستیم پول‌ها را برگرداند. در حالی که منطقاً کسی که طلب دارد، بدهکار را به زندان نمی‌اندازد، چون در زندان نمی‌تواند کار کند و بدهی را بپردازد. اگر بیرون می‌ماند، می‌توانست بخشی از بدهی را بازگرداند.»

کوهپایه‌زاده در پایان تأکید کرد: «بابک زنجانی خود نیز معتقد بود اگر در بیرون از زندان می‌بود، می‌توانست پول‌ها را برگرداند و بدهی خود را تسویه کند.»

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی